NescafeZoegas1
NescafeZoegas1

Lanserer Zoégas som kaffekapsler

Kaffekonseptet Nescafé Dolce Gusto utvider sitt smakstilbud. I samarbeid med Zoégas slippes nå Mollbergs Blanding og Intenzo som kapsler. Lanseringen innebærer at Nescafé Dolce Gusto får det største utvalget av svart kaffe på kapselmarkedet.

Publisert

Nescafé Dolce Gusto ble lansert i Norden høsten 2010. En av de mest solgte kapslene er Café Grande Intenzo, en svart kopp kaffe.

Den er spesialtilpasset det norske markedet for å tilfredsstille den mest kresne kaffedrikkers krav til svart kaffe.

Flere valgmuligheter

– Nordmenn elsker svart kaffe og setter høye krav til smak men ønsker også variasjon i sine kaffeopplevelser. Ved å lansere Zoégas mørkbrent kvalitetskaffe i kapselform får kaffekjenneren mer å velge mellom hver dag, sier Anne Borghegn, nordisk sjef i Nestlé for Nescafé Dolce Gusto.

En klassiker

Zoégas Mollbergs Blanding ble komponert allerede i 1903. Det er en klassiker som verdsettes høyt av kaffeelskere. Hemmeligheten ligger i den kvaliteten på kaffebønner fra Kenya, kombinert med mørkbrenning.

Zoégas Intenzo består 100 prosent av Arabica-bønner som kommer hovedsakelig fra Mellom-Amerika og Kenya, noe som gir kaffe med hint av røde epler og en balansert blanding av sødme og syre.

Nescafé Dolce Gusto har 15 bars trykk (det samme som mange profesjonelle kaffemaskiner) for optimal smaksopplevelse og i kombinasjon med melk i kapselform kan alle lage seg god espresso, cappuccino med deilig melkeskum, varm sjokolade og mange flere varianter. Til sammen finnes nå over 20 ulike smaker.

Les mer her

"
Powered by Labrador CMS