Findus Seibiff urtepan2 nett

Mer fisk og grønne måltider fra Findus

Findus lanserer i september tre nyheter fra havet og en nykommer innen Green Meals-segmentet. Måltidsløsningene spenner fra tradisjon til innovasjon og fra hverdagsmat til festmat.

Publisert

- Kjøkkenet får fornyet mulighet til å tilby og servere riktig, god og variert kost fra sin meny, uttaler markedssjef Bent Enoksen i Findus.

Fisk er som kjent sunt året rundt og norske myndigheter oppfordrer til økt inntak av fisk og sjømat. Findus bidrar her til flere serveringsmuligheter.

Torskefilet Gourmet fra Findus. (Foto: Findus)

– I denne lanseringen ligger det en rekke fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er meget fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra á la carte til sous vide og kok-/kjøl produksjon vil dra nytte av nyhetene her, melder Enoksen.

Torskefilet Gourmet (lettrøkt, 130 gram)

Mild og tradisjonsrik norsk middag basert på fineste viltfangede torsk. Torskens kjøtt har fått en mild røyksmak.

5,0 kg – 1 x 5 kg

Hysefilet Gourmet, (Kolje) (130 gram)

Hysefilet Gourmet fra Findus. (Foto: Findus)

Fineste ryggfileten av hyse. Denne gourmetfilet passer både som en enkel lunsjservering og som en flott middagsrett, som variasjon mellom ulike fiskeslag.

Hyse er en god proteinkilde som også inneholder B-vitamin og selen.

5,0 – 1 x 5 kg

Seibiff (120 gram, urtepanert og forstekt)

Seibiff fra Findus. (Foto: Findus)

Seibiff der alle bitene er like store. Findus har brukt persilleurt i melpaneringenm og forstekt overflaten slik at kjøkkensjefen kan tilberede denne i kombiovn, stekepanne eller frityr. Kjøkkenet velger selv om de vil servere denne klassisk med stekt løk, mer moderne som en rund seibiffmiddag eller rett og slett som en seiburger i grovt brød med salat og remulade.

5,0 kg – 1 x 5 kg

Quinoa (rårispilaff med soltørkede tomater)

Quinoa, rårispilaff med soltørkede tomater. (Foto: Findus)

Det næringsrike Quinoa-frøet fra Sør-Amerika er kjernen i denne ny spennende pilaffen. Blandingen består ellers av råris, broccolibuketter, grillet broccolistilk, fritert gulrot, soltørkede tomater og grønne linser. Det hele er smaksatt med basilikum, litt hvitløk og balsamico-edikk.

Quinoa er like vellykket som en vegetarisk lunsj eller som sunt følge til fisk eller kjøtt. Tåler opphold på kjøl (+ 4° C) i inntil tre dager.

6,0 kg – 1 x 6 kg

Les også mer om nyhetene på www.findusfoodservice.no

"
Powered by Labrador CMS