Foamsoap
Foamsoap

Miljømerket skumsåpe sparer tid og penger

Tork introduserer en helt ny miljømerket skumsåpe som er spesielt egnet for kjøkken og toalettrom på spisesteder. En spesialutviklet dispenser gjør den enkel å bruke for barn og personer med lav håndkraft.

Publisert

Den spesialutviklede dispenseren gjør håndvasken enklere for barn og personer med lav håndkraft.

Derfor er systemet blitt anbefalt av den svenske revmatismeforeningen og såpene er miljømerket både med EU Blomst og Svanen.

Inneholder opptil 2500 doser

Line Pedersen, produkt og markedssjef for varemerket Tork i SCA, opplyser:

- Den nye dispenseren inneholder opptil 2500 doser, som er dobbelt så mange som vanlige dispensere med flytende såpe av samme størrelse. Det gir lengre tid mellom hvert flaskeskift og reduserer jobben for betjeningen, som igjen gir mindre kostnader. Vår nye skumsåpe er rett og slett vennlig både mot hendene, miljøet og lommeboken.

Den nye skumsåpen er et dryppfritt system og gjør at toalettrommet holder seg rent og innbydende i lengre perioder av gangen.

Et innbydende toalettrom

- Det er viktig at toalettrommet fremstår innbydende og rent for at folk i det hele tatt skal vurdere å bruke dem. Dette var et av funnene i en undersøkelse som ble gjort blant 2000 europeere om deres toalettvaner på restauranter og arbeidsplasser, sier Line Pedersen.

Den miljømerkede skumsåpen finnes i to ulike varianter – mild og ekstra mild. Den ekstra milde såpen inneholder ikke parfyme, og har ekstra mykgjørende ingredienser for ekstra sensitiv hud.

- Den passer til miljøer med hyppige håndvaskerutiner, der man bør unngå parfymerte såper, sier Line Pedersen.

Ny antimikrobiell skumsåpe

Det nye Tork skumsåpe-sortimentet byr også på en antimikrobiell skumsåpe med 40 prosent etanol, som effektivt dreper mikrober, dvs. bakterier, virus og gjærsopp. Effektiv såpe- og desinfeksjon i ett! Den inneholder også de mykgjørende ingrediensene glyserin og betain, som er skånsomme og nærende for huden. Såpen egner seg perfekt til bruk i serveringsbransjen der effektiv rengjøring er viktig. Såpen passer også til alminnelig bruk, for eksempel under influensautbrudd, for å heve hygienenivået.

De tre ulike variantene leveres i lukket lufttett system, engangsflaske og pumpe i ett, som reduserer risikoen for bakterievekst. Engangsflasken er utformet slik at den er lett å skifte ut og gjør påfyllingstiden kortere. De nye dispenserne leveres i hvitt eller svart.

- Det at vi har to miljømerkede skumsåper i vårt vareutvalg, er helt i tråd med vår langsiktige miljøsatsing. Alle Torks bestselgere er nå miljømerket, og de utgjør 80 prosent av salget, sier Pedersen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS