Barista Gløgg1 nett
Barista Gløgg1 nett

Nye gløggsmaker fra Barista

Gløggmarkedet har fått en ny tilvekst i form av Barista Gourmetgløgg. Storm AS, som selger produktene, tilbyr en ny serie med to nye smaker, Barista Gourmetgløgg Classic og Barista Gourmetgløgg Sitrus.

Publisert

Barista Gourmetgløgg Classic og Barista Gourmetgløgg Sitrus.

– Gjennom vårt eget varemerke Barista, som til nå har vært kjent som et av Norges største varemerke innen kaffe, smaks- og matsiruper, satser vi nå også stort på gløggmarkedet, opplyser salgssjef Erik Helgesen hos Storms AS, som selger produktet.

Nye smaker

– I Sverige og Finland omsettes det gløgg for over 400 millioner årlig hvor det er stor variasjon på merker, farge og smak. I Norge har vi ikke sett denne tendensen, men vi ønsker å videreutvikle det norske gløggmarkedet og tilby spennende gløgg smaker som kan passe til både høst, vinter og vår, sier Helgesen.

Varme drikker

– Nordmenn er glad i varme drikker i vinterhalvåret og vi vet at det i lang tid har vært etterlyst flere varianter av gløggprodukter. Vi har derfor ikke bare videreutviklet det eksisterende gløggproduktet men også laget en helt ny, lys gløgg med smak av appelsin og sitron. Vi merker allerede i år at det har vært mangel på flere gløggsmaker og har vekket stor interesse spesielt rundt den nye lyse gløggen med smak av sitrus, sier Erik Helgesen.

Nordmenn er glad i varme drikker i vinterhalvåret, og gløgg er populært i julen.

– Vi har stor tro på mangfold i merker og smak – også i gløggmarkedet, sier Erik Helgesen, og legger til at Storms har store planer om å videreutvikle mange nye og spennende smaker til det norske folk samt være en stor utfordrer i markedet.

Noen utvalgte nye og spennende oppskrifter:

Produktene har blandingsforhold 1:3 som gir 2 liter ferdig drikk.

Noen gløggoppskrifter

1 del Barista Gourmet Classic + 3 deler eplejuice

1 del Barista Gourmet Classic + 3 deler rødvin

1 del Barista Gourmet Classic + 2 deler vann + 1 del rom

1 del Barista Gourmet Sitrus + 2 deler vann + 1 del appelsinjuice

1 del Barista Gourmet Sitrus + 1 del vann + 2 deler Cava/musserende vin

1 del Barista Gourmet Sitrus + 2 deler vann + 1 del krydret sprit

Storms

Storms er et familieeid selskap etablert i 1897, som har lange tradisjoner med produksjon av aromaer og konsentrater til næringsmiddelbransjen, og har siden 1999 utviklet et eget varemerke Barista. Storms har stor suksess som produsent av gourmetsiruper som kan benyttes til smakssetting av alkoholfrie og alkoholholdige drinker, samt drikker som Cappuccino, Cafè au lait, Caffe lattè og andre espresso baserte kaffedrikker. Storms hovedmarked er selvsagt Norge, men vi har også lykkes bra på eksportmarkedet.

Powered by Labrador CMS