Friele-aromatic
Friele-aromatic

Nytt kaffekonsept fra Friele

Friele Aromatik er et konsept bestående av ingrediensene kaffe, melk og sjokolade tilpasset en maskinløsning. Ingrediensene leveres i pulverform i maskintilpassede kassetter.

Publisert

Friele Aromatic kan benyttes som selvbetjent kaffeløsning i hoteller (resepsjon, restaurant), kantiner, møterom, kurs- og konferanserom etc.

Kassettene er utstyrt med RFID-brikke, slik at maskinen kjenner igjen ingrediensen. Kassettsystemet sørger for at ingrediensene blir satt på rett plass og forhindrer søl.

Maskinen gir beskjed når et produkt er tomt, og man unngår feil ved dosering. Kaffen leveres som vanlig svart kaffe samt espresso, og er sertifisert av Utz Certified. Både melk, sjokolade og kaffen er i pulverform (instant).

Menyen programmeres i et display på maskinen, og kan komponeres ut fra ingrediensene og ønsket om variasjon i kaffedrikker. Oppdatering av programvaren kan lastes fra web. Maskinen leveres i 3 farger; sort, rød og eggeskallfarget.

Kaffeløsningen er velegnet for småbedrifter med 5-15 ansatte. Maskinen kan også benyttes som selvbetjent kaffeløsning i hoteller (resepsjon, restaurant), kantiner, møterom, kurs- og konferanserom osv.

Webside: www.friele.no

Powered by Labrador CMS