MillsBønnesalatKjøttboller

Salater fra Delikat

Mills Proff Partner lanserer to varianter av oljebaserte salater, Delikat Bønnesalat og Delikat Quinoasalat. I tillegg lanseres en Delikat Kyllingsalat.

Publisert

Delikat Bønnesalat

Delikat Bønnesalat inneholder grønne Edamamebønner, hvite Cannelinibønner, røde Kidneybønner, kikerter, paprika, gulrot og grønne oliven. Alt dette i en rapsoljebasert marinade, balansert og smaksatt med hvitløk, urter og sitronjuice.

Delikat Quinoasalat

Delikat Quinoasalat er sunn nordisk rapsolje smaksatt med sitronjuice, ingefær og litt chili. Marinaden er tilsatt Quinoa, sprø biter av rød paprika og purre, og det hele er gitt en gul farge av gurkemeje. Delikat Quinoa kan serveres og brukes til det meste. Både varme og kalde retter, eller rett i salatbuffeten.

Delikat Kyllingsalat

Mills Proff Partner lanserer også Delikat Kyllingsalat med biter av saftig kylling.

– Sammen med sprø mais, løk og en grillkrydderblanding har vi utviklet en smakfull salatvariant som vil falle i smak hos de fleste, opplyser produktsjef Morten Tønder i Mills.

Salaten kommer i praktisk tokilos spann og passer som påsmurt i både KBS og storhusholdning. Den passer også fint til påsmurt eller til en buffet. Ha litt salat og strø litt nystekt kylling på toppen av en baguett så har du en enkel og velsmakende rett å tilby dine kunder.Webside:www.millsproffpartner.no

"
Powered by Labrador CMS