SancerreLeMontarlet
SancerreLeMontarlet

Sancerre i plast

Vinetum har denne våren lansert en Sancerre i plastflaske. Produsenten garanterer at det er samme kvalitet på vinen, og gir dermed 100 prosent kvalitetsgaranti på 24 måneder.

Publisert

Sancerre Le Montarlet 2009.

PET-flasken har 100 prosent resirkulerbar emballasje, samt skrukork. Den veier en halv kilo mindre enn en glassflaske, noe som igjen gir et betraktelig mye lavere forbruk av drivstoff da en full trailer kan ta 8734 flere PET-flasker enn glassflasker. Videre brukes det ikke mye olje for å produsere PET-flasken..

Bruksvennlig

Fordelene med å velge PET-flaske er dermed mange, ikke bare på grunn av det miljømessige aspektet, men også fordi den er bruksvennlig.

Den er lett og uknuselig, noe som gjør den ideell for konsumenter å ha med i sekken på for eksempel piknik turer, hytteturer og båtturer. Denne PET-flasken har også verdi for spaavdelinger og hoteller, festivaler og uteserveringer som tidligere bare kunne servere bag-in-box viner på grunn av glassflaske restriksjoner.

Joseph Mellot Sancerre Le Montarlet 2009 PET

Land/region: Frankrike/ Centre-Loire

Produsent:Joseph Mellot

Karakteristikk: Briljant med hint av grønt. Konsentrert og klar på nese, med toner av sitrusfrukter og mango. Myk i munnen, med flott harmoni. Markant lengde med sitrus i avslutning. Flintbasert jordsmonn gjør denne vinen fin og delikat.

Pris: 159 kroner (Vinmonopolet)

Webside:www.vinetum.com

"
Powered by Labrador CMS