OddIvarSolvoldTork
OddIvarSolvoldTork

Solvold priser Tork

Papirleverandøren Tork er samarbeidspartner for en av Norges mest anerkjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han tar både smak og hygiene på alvor for å kunne gi den ultimate matopplevelsen. – Både papiret, klutene og dispenserne til Tork holder høy kvalitet. Kjøkkenpapiret har faktisk flere bruksområder enn tørking, mener Solvold.

Publisert

Odd Ivar Solvold.

- Renhold og hygiene er en viktig ingrediens for å skape en avslappet atmosfære, mener Solvold. Aluminiumsdispensere på toalettene og et bredt utvalg rengjørings- og tørkeprodukter er et must.

Fuktig, ferskt og friskt

For Tork hjelper ikke bare til med å holde rent, Solvold har også funnet noen ganske annerledes og overraskende bruksområder.

– Den litt tykkere kluten 530 fungerer veldig godt til siling av krafter. Kluten slipper gjennom det det skal og holder samtidig tilbake grumset. Kraftene blir rene og fulle av smak, sier han.

Også til å holde varene ferske bruker Solvold et papirtriks.

– Vi fukter 420 Performance papiret og pakker inn varene før de plasseres i kjøleskapet. Papiret både holder på fuktigheten og suger opp eventuelle overflødigheter. Varene holder seg friske og appetittlige, sier Solvold.

Kluter som kan vris om

Tork Allbrukskluter brukes flittig på kjøkkenet.

– På grunn av slitestyrken og mykheten i klutene kan de vris opp og brukes om igjen 4-5 ganger uten at det går utover absorberingsevnen. De gjenvinner formen hurtig etter vridning, noe jeg ikke har opplevd at kluter gjør tidligere, sier Solvold.

– Performance-dispenserne gjør i tillegg Performance-papiret enkelt å håndtere selv med bare én hånd. Dermed er det enkelt å holde arbeidsområdet sitt rent hele tiden, forklarer han.

Odd Ivar Solvold driver restauranten Smak i Sandefjord.

Rent til enhver tid

Solvold har innarbeidet gode rutiner hos ansatte for kontinuerlig renhold. – Det er nødt til å være rent og pent til enhver tid. Storrengjøringer én til to ganger i uka tyder på at det daglige renholdet ikke er bra nok. Du slapper ikke av på en restaurant hvor du merker at det ikke er rent, sier Solvold.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS