VaasanFlerkornbrødmedsolsikke2

Steinovnsbakte surdeigsbrød fra Vaasan

Vaasan lanserer tre nye, franske steinovnsbakte brød. Alle er bakt etter franske tradisjoner og med ekte fransk mel for smakens skyld, bakt med naturlig surdeig for god holdbarhet og luftighet.

Publisert

Markedsjef Elisabeth Viken Klokkervold sammen med administrende direktør i Vaasan Norge, Morten Kristensen. (Foto: Morten Holt)

– Våre yrkesstolte bakere lar deigen hvile i lang tid for at smakene skal få tid og utvikles. Brødene stekes i steinovn, som gir dem en kraftig, skorpe og holder saftigheten i brødet. De er bakt med høyt innhold av korn og frø. De steinovnsbakte surdeigsbrødene kommer i størrelse på 600-650 gram, egnet til buffébordet, for eksempel. Store brød gir færre skalker, mindre svinn og de vekker positiv oppsikt, melder Elisabeth Viken Klokkervold i Vaasan Norge.

Fordeler med steinovnsbaking og surdeig

Baking med surdeig i steinovn og lange hviletider er en naturlig måte å bake brød på. Surdeig gir brødet en lang og naturlig holdbarhet, fyldig smak og en fin tekstur.

Steinovnsbaking gir brødet den spesielle karakteren med sprø skorpe. Steinovnsbakt brød smaker spesielt godt - der hemmeligheten ligger i den harde, sprø skorpen og det saftige innholdet.

Stort Alpebrød med dekor

Bildetekst her...

Bestselgeren Alpebrød 450g, har nå fått en storebror Håndbakt form Frødekor på toppen Tilberedning: Stekes i ca 20 minutter ved 190°C fra tint tilstand.Antall i kartong: 600 g x 12 stk

Steinovnsbrød mørkt

HalvgrovtLagd av naturlig surdeig Rustikt utseendeAntall i kartong: 650 g x 16 stk

Flerkornbrød med solsikke

Masse korn og smaksrike solsikkefrø Luftig og saftig Lang bakeprosess som gir god smakAntall i kartong: 650 g x 12 stk

Pressemelding

Powered by Labrador CMS