LIlleborg Suma Gel Klor bilde
LIlleborg Suma Gel Klor bilde

Suma Gel fra Lilleborg

Lilleborg Profesjonell utvider sin gelserie med et rengjøringsmiddel av det kraftige slaget. SumaGel har i senere år revolusjonert renholdet av åpne flater på storkjøkken, og bidrar til store kostnadsbesparelser for kundene, hevder Lilleborg Profesjonell i en pressemelding.

Publisert

Suma Gel fra Lilleborg Profesjonell. (Foto: Lilleborg Profesjonell)

”Ved bruk av Suma BE Kombivask påføringsanlegg og SumaGel til rengjøring dannes det et gellag som legger seg tett inntil overflaten og virker bedre og raskere enn tilsvarende midler som danner skum”, skriver Lilleborg Profesjonell.

Går raskere

SumaGel er mer effektivt enn skum også på vertikale flater. Gelen kollapser lett ved avspyling, renner enkelt til sluk og forsvinner, der skum vanligvis samles i store mengder og blir vanskelig å kvitte seg med. Det går derfor mye raskere å utføre rengjøringsoppgaver med SumaGel.

Testet hos storkjøkkenkunder

SumaGel Klor er utviklet og grundig testet hos storkjøkkenkunder i det norske markedet, blant annet hos Lovisenberg Diakonale sykehus, Sentralkjøkkenet i Fredrikstad kommune, Høgskolen i Bodø.

– Samtlige kunder var strålende fornøyd med resultatet. Nå kan kundene glede seg over at produktet endelig er tilgjengelig på markedet. SumaGel Klor er en renere, raskere og rimeligere vei til et fett- og smussfritt kjøkken,sier produktansvarlig Elena Eriksen

Pressemelding

Powered by Labrador CMS