Jordan Ultramikrofiber
Jordan Ultramikrofiber

Svanemerkede mikrofiberkluter fra Jordan

Alle Jordans mikrofiberkluter er nå merket med Svanen. Når klutene er svanemerket, kan du være trygg på at de både fungerer og er produsert etter strenge miljøkrav. Bruk av mikrofiberkluter reduserer også vannforbruket og energibruken til oppvarming av vaskevann.

Publisert

Alle Jordans mikrofiberkluter er nå merket med Svanen.

− Mikrofiber er genialt. Klutene gjør rent helt uten vaskemidler, mener direktør Alvhild Hedstein i Miljømerking.

− At Jordan satser på miljømerking gir en sterk signaleffekt, og det er vi glade for, sier Hedstein.

Bestått tester

Alle klutene har bestått spesifikke tester som konkluderer med at klutene har god rengjøringseffekt og er skånsomme mot underlaget. I tillegg er de er vaskbare, har god holdbarhet og kvalitet og oppfyller Svanens konkrete miljø- og helsekrav ved produksjonen.

− Jordan er svært opptatt av miljøtilpasset produksjon, transport og materialvalg, sier produktsjef for Jordan rengjøring, Marianne Grøtte.

Tåler mange varme vask

Svanemerkets testkrav består blant annet av at kluten skal tåle 200 vasker ved 60 graders varme.

− Svanemerket er også et symbol for kvalitet, vurdert av en uavhengig instans. Testen fra Teknologisk institutt bekreftet at Jordans mikrofiberkluter faktisk tåler 500 vasker i opptil 90 graders varme, det var viktig informasjon for oss å få dokumentert også i en uavhengig test. Ved hjelp av Svanemerket blir det dermed enklere for forbrukerne å velge et miljømessig og kvalitetsmessig godt produkt, sier Grøtte.

Pressemelding

Hold deg oppdatert med gratis nyhetsbrev fra horecanytt

"
Powered by Labrador CMS