Torksanitetsbind
Torksanitetsbind

Tork dispenserserie utvides med sanitetsbindbeholder

Tork, et SCA varemerke, lanserte på SMAK-messen en sanitetsbindbeholder i suksess-serien Tork Elevation. Nyheten er fleksibel og kan enten brukes som sanitetsbindbeholder eller liten avfallsbøtte for steder med begrenset plass.

Publisert

Nytt familemedlem i Tork Elevation serien – bruk den som sanitetsbindbeholder eller avfallsbøtte for steder med begrenset plass

- Sanitetsbindbeholderen inngår i den prisbelønte designserien Tork Elevation som har vunnet både if product design award og reddot design award. Designpriser er noe som appellerer til målgrupper som arkitekter og interiørarkitekter. Vi regner med å se den på nye steder som herretoalettet for inkontinensbeskyttelse og på hotellrom hvor man vil ha en pen liten avfallsbøtte, uttaler Line Pedersen, produkt og markedssjef for varemerket Tork.

Sort eller hvitt

- Bruker man den som sanitetsbindbeholder har den et lokk som forhindrer innsyn og som gjør avfallshåndteringen diskre og behagelig. Tar man bort lokket har man en pen liten avfallsbøtte.

Sanitetsbindbeholderen rommer fem liter og er tilgjengelig i sort eller hvitt. Den er lett og åpne og har et lokk som lukker seg automatisk sakte igjen. Runde og glansede former forenkler renhold.

Mer behagelig avfallshåndtering

- Flere av våre kunder har etterspurt en moderne sanitetsbindbeholder som matcher de øvrige produktene fra Tork Elevation-serien. Nå er den her og erstatter de umoderne stålbøylene med sort plastpose for sanitetsbind/tamponger eller de tradisjonelle avfallsbøttene i metallnett hvor innholdet er synlig, sier Line Pedersen.

Toalettrom som brukes av kvinnelige gjester, bør utstyres med sanitetsbindbeholder som en service for å kaste sanitetsbind og tamponger. Tork lanserer samtidig tilhørende produkter som fem liters avfallspose som forsegles for mer behagelig avfallshåndtering for renholderen, hygieneposer og holder til hygieneposer.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS