PerrierJouetBelleEpoquebeauty
PerrierJouetBelleEpoquebeauty

Velger Perrier-Jouët champagne bryllupet

HSH Prins Albert II av Monaco har valgt Perrier-Jouët som den offisielle champagnen til sitt bryllup med Miss Charlene Wittstock 1. og 2. juli 2011.

Publisert

Det er en stor ære for Perrier-Jouët å være med på denne store internasjonale begivenheten. Dette er en hyllest til det historiske forholdet mellom fyrstedømmet og champagnehuset Perrier-Jouët. Den ikoniske Cuvée Belle Epoque er blitt servert i 10 år på Monaco’s Rose Ball”, heter det i en pressemelding.

Etter vielsen, som vil finne sted i den praktfulle hagen i fyrstepalasset, vil noen av champagnehusets mest prestigefylte og eksklusive cuvèer bli servert både på mottakelsen og under den offisielle middagen. I tillegg er det laget en personlig champagne til ære for brudeparet som gjestene også får smake denne dagen.

Lionel Breton, styreformann i Martell Mumm Perrier-Jouët, kommenterer følgende:

– Champagnehuset Perrier-Jouët ble født på grunn av kjærligheten mellom Pierre Nicolas Perrier og Adèle Jouët for 200 år siden. I dette spesielle året som er vårt 200- års jubileum, er vi veldig stolte og glade for å være med på feiringen av bryllupet til Hans Serene Høyhet prins Albert II av Monaco og Miss Charlene Wittstock med våre prestisjetunge Cuvées.

Siden starten i 1811, har Perrier-Jouët alltid vært forbundet med kongelige begivenheter. I 1861 utnevnte dronning Victoria av England Perrier-Jouët til kongelig hoffleverandør. Hun ble etterfulgt av det svenske hoffet og Leopold I av Belgia. Napoleon II og keiserinnen av Russland, Marie av Hessen-Darmstadt, ble også beskyttere av champagnehuset Perrier-Jouët.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS