VaasanOstekake

Vinternyheter fra Vaasan

Her er noen av vinterens lanseringer til storhusholdningsbransjen fra Vaasan Norge.

Publisert

Bringebærterte

Terten er laget på en sprø bunn av mørdeig fylt med yoghurtkrem. Toppingen består av 40 prosent søte bringebær. Bringebærterten er delt i 12 stykker.

Muscovado-wiener

Muscovado-wiener er et flettet wienerbrød med fyll av muscovado-sukker. Sukkeret gir et aromatisk og nærmest karamellisert midtparti med en søt og krydret smak. I tillegg har Muscovado-wiener en solgul stripe av vaniljekrem i midten. Dekoreres med glasur som medfølger.

Kling/Tynnlefse

Kling bakt etter en original familieoppskrift fra Numedal i Buskerud. Er stekt på takke i Norge. Kling tynnlefsen er smurt med meiersmør og sukker.

Tykklefser

Tykklefser bakt etter Vaasan sin bakers gamle familieoppskrift fra Gauldalen i Trøndelag. Lefsene er stekt på takke i Norge. Tykklefsene er smurt med smørkrem, kanel og sukker. De fås som singlepakket på 60 gram eller som hel plate 530 gram.

Vafler

Vaflene er laget på fersk melk og med helegg, kardemomme og vanilje for den gode, naturlige vaffelsmaken.

Bakeformer

For første gang kan du nå eksponere dine Vaasans hvete- og wienerbakstprodukter i nye bakeformer. Du slipper klin på stekeplater, eksponerings- og serveringsbrett. Bakeformene kommer i to størrelser. Rund 90 x 20 mm og rektangulær 114 x 67 x 25 mm.

Ostekaker

Passer like godt til en god kopp kaffe som avslutning på et godt måltid. Finnes i to varianter; Ostekake New York eller Ostekake Jordbær. Begge kakene er ferdig delt i 12 porsjonsstykker.

Mini Cupcakes

Cupcakes er minimuffins med glasur eller pyntet kremtopping. Egnet til både kaffe og te. Passer også som en liten petit four til dessert. Cupcakes mini (15g) kommer med fem smaksvarianter i assortert kartong.

Kuvertbød – assortert

Passer som ventebrød, til lunsjbuffeen og til alt av mat du vil servere brød til. En assortert variant kuvertbrød med fire smaksalternativer; fin, grov, fin med valmuefrø og grov med sesamfrø.

Dansk wienerbrød med melisglasur

Passer som pausemat eller til en kopp kaffe. Det er enkelt å dekorere med melisglasur da den finnes i ferdig sprøytepos i kartongen.

Webside: www.vaasan.no

"
Powered by Labrador CMS