AE FoodtechRaymondWiigOleHEftedal

AE Foodtechs stand kåret til den beste på Smak 2011

Av mer enn 400 utstillere spredt på næmere 13 000 kvadratmeter utstillingsflate på Norges Varemesse, ble AE Foodtechs stand kåret til den aller beste under Smak 2011.

Publisert

Raymond Wiig og Ole Henrik Eftedal på AE Foodtechs stand, som ble kåret til den beste på Smak 2011.

Her stiller alle i bransjen ut, og det er stands fra 25 til 1000 kvadratmeter.

Stolte av prisen

AE Foodtechs stand var iøynefallende på Smak 2011. (Foto: Morten Holt)

- Vi i AE Foodtech er storfornøyd med gjennomføring og selvsagt utrolig stolt over kåringen som beste stand. Aktiviteter, standutforming, WEB og iPad verktøy er egenprodusert, og dette bekrefter vår styrke som kreativ kvalitetsleverandør, heter det i en pressemelding fra AE Foodtech.

- Vi ønsker også å takke samarbeidspartnere som gjorde dette og en messefest med nesten 500 gjester mulig. Takk til Ringnes, Vestfold fugl, Lilleborg og Electrolux, skriver Raymond Wiig i AE Foodtech i pressemeldingen.

Et viktig møtested

Smak regnes det viktigste møtestedet for alle aktører innen hotell, serveringsbransjen, institusjon, service- dagligvarehandel. Utstillere er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører til disse aktørene. Med snaue 30 000 besøkende over fire dager denne uken har det vært hektisk aktivitet på fagmessen.

Fra prisutdelingen av beste stand på Smak 2011. Fra venstre Trond Andersen, Iren Fagerhøi, Raymond Wiig og Ole Henrik Eftedal.

AE Foodtech leverer alt innen tekniske produkter for det profesjonelle kjøkken, og innredning og møbler til serveringsbransjen. Gjennom en egenutviklet stand, som på en god og enkel måte viste hele produktspekteret, mot alle sine kundegrupper, sammen med ny interaktiv nettside (www.aefoodtech.no), nytt selskap for netthandel av småutstyr (www.2080.no) og et salgsteam på 17 personer, med helt nytt salgs og presentasjon verktøy gjennom Apple sin nye iPad, ble AE Foodtech valgt frem som vinnere.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS