Matomsorgsprisen utdeling 2008

Matomsorgsprisen 2009 deles ut torsdag

Innsats for god matomsorg i institusjoner og kantiner skal belønnes. For fjerde gang skal Matomsorgsprisen tildeles en fortjent vinner.

Publisert

Prisutdelingen skjer 5. februar i forbindelse med Matomsorgsdagen på Smak09, Norges Varemesse, Lillestrøm.

Matomsorgsprisen er instituert av bladet Horeca og Kost- og ernæringsforbundet for å understøtte og motivere aktører i norsk matomsorg som bidrar til innovasjon og kvalitetsheving. Aktørene kan være offentlige eller private institusjoner, kantiner, personalrestauranter og foretak som tilbyr matomsorg i institusjoner. Prisen kan gå til en enkeltperson, en bedrift eller en offentlig aktør.

Hovedkriteriene for å bli vurdert som kandidat til prisen, er en innovativ innsats som kan kommer hele faget til gode. Innovasjonen kan være knyttet til

- Bedre måltidskvalitet både med hensyn til ernæring og trivsel

- Utprøvd bruk av systemer og metoder som kan bli normdannende forflere- Organisering og ledelse med positiv økonomisk uttelling- God personalpolitikk, som at medarbeiderne får utnyttet sine evner og kvalifikasjoner best mulig, kontinuerlig kompetanseheving, kunnskapsdeling, trivselskapende tiltak osv.

Prisen består av et originalt diplom og et kunstverk gitt av Horeca, og et stipend på 30.000 kroner gitt av Kost- og ernæringsforbundet og Tine BA.

Prisutdelingen vil foregå i forbindelse med Matomsorgsdagen på Smak09 på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Tid: Torsdag 5. februar kl. 12.20-13.00 Sted: Hall A, Norges Varemesse, Lillestrøm

Powered by Labrador CMS