Jannicke Holmgreen Lorentzen, som leder Scandic Lillestrøm, er én av de tre finalistene. (Foto: Morten Holt)

Disse tre kan bli reiselivets unge ledertalent

12 kandidater er blitt til tre i NHO Reiselivs kåring «Reiselivets unge ledertalent». Dette er de tre finalistene. Vinneren kåres på NHO Reiselivs årskonferanse, som arrangeres onsdag 23.mai i Kristiansand.

Publisert

Dette er de tre som står igjen i finalerunden:

Ådne Skurdal. (Foto: Oliver Orskaug)

Ådne Skurdal (34 år)

Dan Steffen Aasen. (Foto: Lene Hval)

Hotelldirektør Quality Strand Gjøvik

Jannicke Holmgreen Lorentzen. (Foto: Morten Holt)

Juryens begrunnelse: I tillegg til bred ledererfaring og strålende økonomiske resultater, har Skurdal vist stort pågangsmot og initiativ for å trekke trafikk fra Oslo, til glede ikke bare for sin egen bedrift, men for hele Gjøvikregionen. Han har tatt initiativ til «Pendlerrennet», verdens lengste skirenn fra Gjøvik til Oslo. Mot alle odds har han også lykkes med å skape suksess en takterrasse, populært kalt Pi-Taket, på Gjøvik og etablert et samlingsted for lokalbefolkningen.

Dan Steffen Aasen (35 år)

Driftssjef Døgnvillgruppen

Juryens begrunnelse: Svært viktig jobbskaper med mer enn 150 ansatte, sterke økonomiske resultater og bidrar til økt kvalitet og gjestetilfredshet hvor enn han har vært. I tillegg har han over flere år vært mentor i NHS sitt mentorprogram og bidratt til å bygge andre unge ledere i bransjen.

Jannicke Holmgreen Lorentzen (32 år)

Hotelldirektør Scandic Lillestrøm

Juryens begrunnelse: Imponerende resultater både økonomisk og gjestetilfredshet. Utpeker seg når det gjelder bærekraftig drift og med omtanke for miljø. Hun er opptatt av å være tilgjengelig for alle – en kontaktskapende hotelleder som blant annet har knyttet bånd til lokalmiljøet gjennom både LSK og det lokale historielaget.

Hedre inspirerende, nytenkende og unge ledere i bransjen

– Med denne prisen ønsker vi å hedre unge ledere i bransjen som er inspirerende, nytenkende og som har utmerket seg det siste året. I tillegg til gode økonomiske resultater har disse tre toppkandidatene gjort en ekstra innsats utover egen jobb, som gir positive ringvirkninger for reiselivet i sitt nærområde – et viktig kriterium for å nå helt til topps, sier juryleder og administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold.

Disse 12 var nominert i utgangspunktet

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS