Dagens hotellkunder stiller stadig strengere krav. Det øker behovet for oppgraderinger, forteller SBA AS som blant annet har bidratt med å oppgradere Scandic Sjølyst (bildet). (Foto: SBA AS)

Stor investeringslyst i hotellbransjen

Gode tider i reiselivet og i hotellbransjen fører til at mange hoteller ønsker å oppgradere. Det gir vekst blant entreprenører som satser på hotellrehabilitering.

Publisert

Hotellentreprenørselskapet SBA AS opplever større pågang både fra Norge og Norden for øvrig. Derfor har Tønsberg-bedriften nå ansatt to nye anleggsledere som skal håndtere den økte oppdragsmengden.

– Hotell- og reiselivsnæringen i Norden går generelt sett godt, og mange ser verdien i å investere i oppgradering av bygningsmassen. Dette henger trolig også sammen med at markedet setter stadig høyere krav til fasiliteter, arkitektur og design, sier adm. direktør i SBA AS, Roar Ingdal.

Thomas Torheim. (Foto: SBA AS)

Nye anleggsledere

For å kunne håndtere flere oppdrag, har SBA derfor ansatt to nye anleggsledere med lang fartstid fra bygg- og anleggsbransjen. Thomas Torheim og Trond Baklie er de siste kollegene den tidligere hotell- og reiselivstoppen Ingdal har sikret seg.

Trond Baklie (Foto: SBA AS)

Thomas Torheim (36) er utdannet tømrer med fagbrev, har 15 års erfaring og har dessuten Teknisk fagskole med hovedoppgave om HMS-arbeid. Fra 2003 til 2013 arbeidet han hos ledende byggmestere i Vestfold, og har de siste seks årene vært ansatt i USBL Boservice.

Trond Baklie (55) er utdannet tømrer med mesterbrev, og har jobbet i forskjellige byggmesterselskap fra 1981 til 2005. I perioden 2005-2017 var han byggleder i Hedalm-Anebyhus og senere byggleder i Saltdalshytta Øst.

Tunge prosjekter

SBA AS har vært involvert i en rekke prestisjeprosjekter i inn- og utland. Eksempler på dette er totalrenoveringen av Grand Hotel i Oslo, Scandic Park Hotell i Stockholm og også Skt Petri Hotell i København.

Nylig ferdigstilte selskapet også et betydelig renovasjons- og oppgraderingsprosjekt av Scandic Sjølyst i Oslo. Her var SBA ansvarlig for å transformere bærende konstruksjon, renovasjon av 155 rom og bad, korridorer, ombygging av resepsjon og nye restauranter korridorer, totalrenovering av fasade og etablering av et nytt uteområde.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS