Foto: Kyle Meyr
Foto: Kyle Meyr

In Cod We Trust!

In Cod We Trust er en Riesling-vin, laget i samarbeid med den norske street-kunstneren Pøbel. Den kommer på enlitersflaske med skrukork, og er lansert i testutvalget.

Publisert

Etiketten er dekorert med Pøbel sin bønn til å bevare torsken og en liturg utviklet av forfatter Monica Isakstuen. Design av Martin Kvamme.

Foto: Kyle Meyr
Foto: Kyle Meyr

I samarbeid med kunstneren Pøbel

– Vi i Bricks beverages er stolte av å kunne presentere denne nyheten. Ideen til dette produktet er skapt i samarbeid med den kjente kunstneren «Pøbel», som er kjent for sine kraftfulle budskap hvor kunstneren gjennom sin gatekunst tar urbane elementer ut i utsatte nordområder og gjennom dette får oppmerksomhet på og setter viktige spørsmål på dagsorden. Mange verk kan sees på husvegger, nedlagte fabrikker eller fiskevær. Kunstneren har høstet internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse for sitt samfunnsengasjement, opplyser André Manskow hos importøren Bricks Beverages i Fredrikstad.

På baksiden av flasken har Bricks i samarbeid med forfatteren Monika Isakstuen komponert en liturg, som hyller havet og resursene det gir oss. Det hele sydd sammen av den anerkjente designeren Martin Kvamme.

Vingård med 10. generasjon

Weingut August Eser er en familiedreven vingård i Rheingau/Hesse, Tyskland. Vinhuset ble grunnlagt i 1759, og disponerer 11 000 hektar vinmark fordelt på 17 forskjellige steder. Det produseres om lag 80 000 flasker på årsbasis.

– Vi samarbeider tett med den 10. generasjonen i familien Eser. Dodo Freiherr zu Knyphausen og hans kone Desiree Eser Freifrau zu Knyphausen driver familiegården i Ostrich-Winkel, som ligger i Rheingau utenfor Wiesbaden i Tyskland. Vinen er nå tilgjengelig for hotell og restaurantmarkedet, melder Manskow.

In Cod We Trust er egnet til sjømat, asiatiskinspirert mat og sushi.

In Cod We Trust

Land/område: Tyskland/Rheingau

Produsent: Weingut August Eser.

Årgang: 2018.

Varenr.: 8090701.

Druer: Riesling (100 %).

Alkohol: 11 %.

Pris: 200 kroner, 1 liter (Vinmonopolet, testutvalg).

Importør: Bricks Beverages.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS