Daniel Twerenbold Rezidor

Ny direktør i Rezidor Hotel Group

Daniel Twerenbold er ansatt som ny distriktsdirektør for Rezidor Hotel Groups hoteller i Malmø, Danmark og Island, og som administrerende direktør for Radisson Blu Hotel i Malmø. Nå kommer han fra rollen som Vice President på Nimb Hotel i København. Twerenbold startet i stillingen 1. august.

Publisert

Daniel Twerenbold er ansatt som ny distriktsdirektør for Rezidor Hotel Groups hoteller i Malmø, Danmark og Island, og som administrerende direktør for Radisson Blu Hotel i Malmø.

Han blir en del av Rezidors nordiske ledergruppe og skal rapportere til Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Rezidor.

Lang Rezidor-erfaring

Daniel Twerenbold har lang og internasjonal erfaring fra Rezidor. Han startet sin karriere i hotellkjeden i 2003, da som administrerende direktør for Radisson Blu Hotel i Malmø. Siden har han blant annet vært direktør for en rekke Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller rundt om i verden, og hatt øverste ansvar for varemerkets samtlige hoteller i Russland, Azerbajdzjan, Estland og Litauen som Regional Director Eastern Europe for Park Inn by Radisson.

Utdannet i Sveits

Han er utdannet ved Hotel Management School i Sveits. I tillegg har han studert ved Ecole Hotelier de Lausanne i Sveits, og på det amerikanske prestisjeuniversitetet Cornell.

– Jeg ser frem til en ny utfordring i Rezidor og håper min internasjonale erfaring kommer til sin rett når vi tar sikte på å løfte våre hotellopplevelser til et nytt nivå, sier Daniel Twerenbold.

– En viktig ressurs

– Twerenbold blir en viktig ressurs i vårt nordiske team, og hans erfaring fra ulike deler av verden passer godt til Rezidors internasjonale profil. Jeg ser frem mot å dra nytte av hans driv og engasjement for hotellbransjen når vi sammen skal arbeide for å styrke Rezidors posisjon som den ledende hotellkjeden i Norden, sier Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Rezidor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS