Zorica Bodiroza1

Ny i Rezidor-ledelsen

Zorica Bodiroza er ansatt som ny HR-direktør i Skandinavia i Carlson Rezidor Hotel Group. Bodiroza har bakgrunn fra flere verdensledende selskaper, og blir en del av Rezidors nordiske ledergruppe. Hun starter i stillingen 23. juni 2014.

Publisert

Zorica Bodiroza er ansatt som ny HR-direktør i Skandinavia i Carlson Rezidor Hotel Group.

Bodiroza har over 25 års erfaring innen strategisk HR- og personalarbeid hos noen av Sveriges ledende selskaper. Hun kommer fra en rolle som konsulent i eget selskap, Bodiroza HR Performance AB.

Før det jobbet hun i ledende HR-stillinger i telekomselskapet Hi3G Access, Coca-Cola, AstraZeneca og Ericsson. Hun trer med dette inn i den nordiske ledergruppen og vil være stasjonert ved regionskontoret i Stockholm.

– En sterk merkevare

– Rezidor har en svært sterk merkevare som en bærekraftig arbeidsgiver med en innovativ kultur. Det skal bli morsomt å være med og utvikle dette arbeidet videre, sier Zorica Bodiroza.

Zorica Bodiroza har bred ledererfaring.

Bodiroza har en bachelorgrad i personalvitenskap fra Stockholms Universitet og en Executive MBA fra Henley Management School i Storbritannia. Hun snakker flytende svensk, engelsk, serbisk og tysk.

Nøkkelen i videre HR-arbeid

– Våre ansatte er nøkkelen til Rezidors suksess i Norden. Vi har et fantastisk team som hver dag leverer god service til våre kunder i hele vårt nettverk av Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller. Zorica Bodiroza, med sin lange erfaring innen innovativt HR-arbeid, blir nøkkelen i vårt kontinuerlige arbeid for å tiltrekke, beholde og utvikle våre ansatte, sier Thomas Engelhart, Area Vice President, Rezidor Hotel Group.

Som Rezidors HR-direktør i Norden blir Zorica Bodiroza blant annet ansvarlig for utviklingen av Rezidors unike og prisbelønte servicefilosofi «Yes I Can». Servicefilosofien gjennomsyrer arbeidskulturen i alle Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller. Dermed er det mer enn bare et slagord: «Yes I Can» utgjør kjernen i virksomheten og fungerer som konsernets visjon. Videre er Bodiroza også ansvarlig for Rezidors rekrutteringsprosesser, medarbeiderutvikling og CSR-arbeid.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS