Caline Heiroth Rezidor

Rezidor med ny direktør

Caline Heiroth er ansatt som ny Area Director Technical Services i Rezidor Hotel Group, med ansvar for konsernets renoveringer og ombygginger. Heiroth blir en del av Rezidors nordiske ledergruppe, og tiltrer stillingen 4. august 2014.

Publisert

Caline Heiroth.

Hun kommer fra stillingen som prosjektdirektør i Concept Stockholm AB, et anerkjent arkitektur- og designfirma, med lang erfaring fra samarbeid med den nordiske hotellbransjen. Der har hun vært ansvarlig for en rekke store hotellprosjekter. Hun har nærmere 20 års erfaring fra arbeid med renovering, oppussing og interiørdesign for en rekke private og offentlige organisasjoner i Sverige, Europa og Japan.

Bred erfaring

Hos Rezidor kommer Heiroth til å være ansvarlig for konsernets renovering- og ombyggingsprosjekter. Dette innebærer blant annet å se til at samtlige Radisson Blu og Park Inn by Radisson hoteller ligger i forkant av hva gjelder trender innenfor design og arkitektur.

Caline Heiroth har en mastergrad i arkitektur fra KTH. Hun har i tillegg studert ved Ecole d'Architecture de Bordeaux i Frankrike, Parsons School of Design i New York, og tatt kurs i blant annet kunsthistorie ved Universitetet i Stockholm. I tillegg har hun bred erfaring som en anerkjent foredragsholder i arkitektur og interiørdesign på ulike messer og konferanser.

Fase med flere renoveringsprosjekter

– Caline har jobbet med interiør og oppussing i ulike deler av verden, og hennes tidligere erfaringer passer godt med Rezidors internasjonale profil. Vi er midt i en fase av flere omfattende renoveringsprosjekter, der vår ambisjon er å ta vår design og varemerkeopplevelse til et nytt nivå. Dessuten er integreringen av bærekraft i alle våre oppussing- og renoveringsprosjekter viktig, og Caline, med sin erfaring og kompetanse blir en viktig brikke i dette arbeidet, sier Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Rezidor Hotel Group.

– Rezidor har en sterk merkevare med mange flotte fasiliteter over hele Norden. Jeg ser frem til å være en del av dette og fortsette å utvikle selskapets hoteller, både på innsiden og på utsiden, sier Caline Heiroth.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS