Innehaver og daglig leder av Bergen Storkjøkkensenter AS Øyvind Samuelsen (til høyre) og nyansatt salgssjef Frank Rydheim gleder seg til nye utfordringer.
Innehaver og daglig leder av Bergen Storkjøkkensenter AS Øyvind Samuelsen (til høyre) og nyansatt salgssjef Frank Rydheim gleder seg til nye utfordringer.

Bergen Storkjøkkensenter utvider

Bergen Storkjøkkensenter AS er en viktig partner i Storkjøkkensenteret, som er blitt den største kjeden av sitt slag i Norge. Nå satser Bergen-bedriften enda sterkere.

Publisert

Innehaver og daglig leder Øyvind Samuelsen i Bergen Storkjøkkensenter AS satser med tanke på fremtiden og flyttet nylig inn i nye lokaler som inneholder alle de fasiliteter man forventer å finne i et Storkjøkkensenter.

Mellom sentrum og Flesland

På Bjørndalstræ som ligger midt mellom Bergen sentrum og Flesland har de nå kontorer, utstilling og lager som er tilpasset deres eget behov både når det gjelder beliggenhet og tilgjengelighet.

Med egen serviceavdeling med dyktige teknikere betjener de sine kunder i hele distriktet på alt av storkjøkkenutstyr, kjøl – frys og profesjonelle vaskerimaskiner.

Ny salgssjef

Øyvind Samuelsen har, foruten å være daglig leder også vært salgsansvarlig i bedriften. En viktig del av satsingen nå er ansettelse av Frank Rydheim (43) som går inn i bedriften som salgssjef og blir med det en svært viktig medarbeider i den videre utviklingen av selskapet fremover.

Frank Rydheim er utdannet kokk, har 14 år i forsvaret og de siste åtte årene med salg og prosjektering av storkjøkkenutstyr. Hans bakgrunn og erfaringer gjør at han kan storkjøkken både fra innsiden og utsiden.

Bergen Storkjøkkensenter AS

Bergen Storkjøkkensenter AS ble etablert i 1988 under navnet Systempartner men endret navn og profil i 2007 da de, som en av de første ble en del av den landsdekkende kjeden Storkjøkkensenteret. I dag består kjeden av 13 storkjøkkenleverandører som dekker største delen av landet. Et samarbeid som har ført de frem til den største kjeden av sitt slag i Norge. I mai 2015 signerte de en eksklusiv avtale med Electrolux Professional og er nå en autorisert partner av Electrolux både på salg og service på det norske markedet innen storkjøkkenutstyr.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS