ER-AN Veikro ble kåret til årets kunde. (Foto: Sjo & Floyd)

Året Asko-priser

ER-AN Veikro ble kåret til «Årets kunde» på Asko Servering og NorgesGruppens kunde- og leverandørdager. Lantmännen Unibake gjorde storeslem blant leverandørene.

Publisert

Er-An Veikro vant i konkurranse med hurtigruteskipet Trollfjord og hamburgerrestauranten Kverneriet.

Begrunnelsen for pristildelingen er blant annet at vinneren har solid vekst og god drift, er et viktig samlingspunkt i nærmiljøet, er innovativ og har lojalitet til avtaler.

Lantmännen Unibake ble årets leverandør på servicehandel og storhusholdning. Lantmännen Unibake ble årets leverandør på servicehandel og storhusholdning. Fra venstre Jonas W. Andersen, Øyvind Rypås, Tove Mathisen, Pernille Høsteland Solbu, Thomas Bjarkholm, Henriette Fossdal, Lars-Petter Sandvik-Olsen og Harald Alveid. (Foto: Sjo & Floyd)

«Årets leverandør»

I kategorien «Årets leverandør» ble det storeslem til Lantmännen Unibake, som ble kåret til beste leverandør både på storhusholdning og servicehandel.

Juryens begrunnelse for tildelingen av disse prisene er blant annet at leverandøren utmerker seg med en god forståelse for drift ute hos kundene, er gode på samarbeid og har høy kompetanse. Videre er leverandøren god på innovasjon og evner å ta raske beslutninger.

Prisen Årets utfordrer, som er ny av året, gikk til Ådne Espeland-Jæder. Fra venstre Harald Alveid, Odd Arne Tjåland, Knut Kvarme, Guro Espeland og Jonas W. Andersen. (Foto: Sjo & Floyd)

Innenfor servicehandel var Lantmännen Unibake nominert sammen med Hennig-Olsen Is og Orkla Foods. I kategorien storhusholdning var de øvrige nominerte Santa Maria og Ådne Espeland-Jæder.

Søtpotet Fries fra Hoff Storhusholdning ble årets produkt. Fra venstre Harald Alveid, Kai Ulven, Svein Dystvold og Jonas W. Andersen. (Foto: Sjo & Floyd)

«Årets utfordrer»

Selv om Ådne Espeland-Jæder ikke nådde helt til topps her, ble de til gjengjeld kåret til «Årets utfordrer». Dette er en ny pris som skal løfte frem leverandører som utfordrer markedet med produktinnovasjon og kvalitet.

«Årets produkt»

Årets produkt ble Søtpotet Fries fra Hoff Storhusholdning. De to andre nominerte produktene var Homestyle Burgeremne fra Ådne Espeland-Jæder og Quorn boller fra Findus.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS