Desinfeksjonskluter for økt matsikkerhet

Antibac lanserer en nyvinning for næringsmiddelindustri og storhusholdning; desinfeksjonskluter som dreper bakterier, ulike virus og sopp, og klargjør både arbeidsbenk og redskap på kort tid.

Publisert

God hygiene og desinfiserte overflater er en selvfølge for alle som jobber i og rundt kjøkkenet.

«Med Antibac overflatedesinfeksjon 75 % kluter er det enklere å imøtekomme de strenge kravene til hygiene i næringsmiddelindustri og storhusholdning. De store engangsklutene er ferdig fuktet og klare til bruk», heter det i en pressemelding.

– Vi har utviklet klutene med tanke på effektiviteten og tempoet som er i storkjøkken og næringsmiddelindustri. Det er strenge krav til hygiene, og endelig kan vi tilfredsstille etterspørselen til markedet med engangskluter som gjør det enkelt å levere på disse kravene, sier produktsjef i Antibac, Monica Baakind Gaden.

Klutene brukes på rengjorte og tørre flater, og etterlater ingen stoffer etter fordamping. De har en virketid på ett minutt, og egner seg godt til desinfisering av blant annet arbeidsbenker, produksjonsutstyr og redskaper. Klutene er trygge å bruke i forbindelse med næringsmidler, uten behov for skylling eller annen etterbehandling, heter det i meldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS