Vegansk Krone-is fra Hennig Olsen

Vårens store nyhet fra Hennig-Olsen Is er «Krone-is Vegan», en vegansk, glutenfri og melkefri Krone-is.

Publisert

«Krone-is Vegan» er laget på rismelk og kokosolje, og er en allergivennlig iskrem med hjemmelaget sjokoladesaus og glutenfri kjeks, toppet med hasselnøtter og sjokolade.

– Vår oppgave er å gjøre god iskrem tilgjengelig for enda flere. «Krone-is Vegan» er et mer allergivennlig alternativ og går ikke på kompromiss med den gode smaken, forteller administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen, i en pressemelding.

Iskrem til enda flere

– Vi har over lengre tid jobbet aktivt for å tilby et bredere og mer relevant sortiment, også til de som ikke har hatt mulighet til å nyte vår iskrem på grunn av allergier. Det er derfor gledelig å nå kunne dele flere allergivennlige nyheter, og nye, spennende smaker på velkjente og etablerte merkevarer som forhåpentligvis begeistrer iskremelskerne der ute, sier Paal Hennig-Olsen.

Ryktet om at en allergivennlig Krone-is var på vei ut til butikkene har gått som ild i tørt gress i sosiale medier de siste dagene. Et titalls interesseorganisasjoner og hundrevis av forbrukere har tatt kontakt.

Krone-is Vegan kommer i salg i slutten av februar.

Siden 1960

Hennig-Olsens Krone-is finnes i dag flere varianter – i tillegg til klassikerne Krone-is Sjokolade og Krone-is Jordbær. Oppskriften på dagens Krone-Is er bevart siden 1960.

Ingen annen norsk iskrem har noensinne vært en større suksess enn Krone-isen. Den er selve flaggskipet i norske is-disker. Krone-is Jordbær og Krone-is Sjokolade har vært på sortimentplakaten til Hennig-Olsen Is helt siden 60-tallet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS