Kine Thue. (Foto: Quality Hotel)
Kine Thue. (Foto: Quality Hotel)

Ny salgssjef for Sandnes-hotell

26 år gamle Kine Thue er ny salgssjef på Quality Hotel Residence i Sandnes.

Publisert

Thue blir en del av en ung ledergruppe med store ambisjoner for Sandnes.Store forandringer preget Quality Hotel Residence i året som gikk. Tidenes yngste hotelldirektør i Quality Hotel, Michael Holm, tok over roret i januar 2019, og har nå satt kabalen som skal få sentrumshotellet til å vokse.

– Læringskurven i 2019 har vært bratt, men det ser ut til at vi er på riktig spor. Behovet for utvidelse av staben har vært stort, og vi er strålende fornøyde med å ha kapret Thue, som har lokal forankring og kjenner byen godt, sier Michael Holm.

Fra Blinkfestivalen

Kine Thue har tidligere studert reiselivsledelse og jobbet i administrasjonen for Blinkfestivalen de siste fem sesongene. Nå skal hun sette Quality Hotel Residence på kartet – og fylle opp hotellet.

– Jeg har virkelig sett hva Sandnes er god for, og håper å ta dette videre til Quality Hotel Residence for å bidra til byutviklingen i Sandnes. Mitt mål er å bidra til at Sandnes blir et sted man ønsker å besøke, og som tilbyr noe for alle. Jeg blir en del av en ung ledergruppe som tenker nytt og jeg tror at mine tidligere erfaringer kan komme til stor nytte i denne stillingen, sier Kine Thue.

Nye prosjekter skal trekke folk til Sandnes

Quality Hotel Residence går et spennende år i møte, og hotelldirektør Holm legger ikke skjul på at han har store ambisjoner for hotellet.

– Vi jobber tett sammen med de dyktige ildsjelene i Sandnes, der det allerede er planlegges større prosjekter som skal trekke folk til byen. En drøm vi håper kan realiseres i løpet av 2020 er å stenge av Julie Eges Gate for å arrangere gatefestival utenfor hotelldøren, sier Holm.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS