Aleksander Aurstad Olsen (til høyre) sammen med Eric Kragh Vildgaard hos Jordnær. (Foto: Privat)
Aleksander Aurstad Olsen (til høyre) sammen med Eric Kragh Vildgaard hos Jordnær. (Foto: Privat)

Fra Fagn til Jordnær

Aleksander Aurstad Olsen er en av de mest lovende kokkene i Norge. Nå forlater han kjøkkensjefstillingen på Michelin-restauranten Fagn i Trondheim til fordel for en annen anerkjent Michelin-restaurant; Jordnær i København. Der blir han soussjef.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1 192,50,-
(herav mva kr 132,50)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 860,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS