Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv, er en av foredragsholderne på Karrieredagen. (Foto: Arkiv)

Karrieredagen 2016 på Norsk Hotellhøgskole

Tirsdag 4. oktober arrangeres Karrieredagen på Norsk Hotellhøgskole på Universitetet i Stavanger. Her skal det knyttes kontakter mellom morgendagens arbeidstakere og bedrifter landet rundt.

Publisert

Blant foredragsholderne i år er NHO Reiselv-leder Kristin Krohn Devold, tidligere GI-leder Dag Terje Solvang og hotell- og restaurantmann Aslak Dalehaug.

Muligheten til å møte morgendagens arbeidstakere

– NHS Jobbsenter har satt nytt styre og i den anledning er planleggingen av Karrieredagen 2016 i gang. Denne dagen vil være en dag hvor vi inviterer bedrifter fra hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen til å promotere sin bedrift og møte studentene ved Norsk Hotellhøgskole. Dette er en god arena for å kapre morgendagens helter, skriver leder Kim Roger Andersen.

Han fortsetter: – Årets arrangement vil bli holdt på Universitet i Stavanger. Vi vil invitere alle studenter som studerer på Universitet til å delta, slik at studenter på bachelor- og masternivå vil være med på denne dagen. Dette betyr at det vil være en blanding av nye studenter som ønsker heltids- og deltidsjobb, samt andre som søker mer utfordrende arbeidsmuligheter og trainee-stillinger.

Skape relasjoner

Karrieredagen 2016 har som formål å skape relasjoner og kontakt mellom potensielle arbeidsgivere og arbeidstakere ved Norges Hotellhøgskole.

Kristin Krohn Devold. (Foto: Arkiv)

Det er en møteplass for både bedrifter og studenter. Karrieredagen er derfor en gyllen mulighet for profilering av bedrifter, og for studentene til å lære mer om et bredt spekter av bransjer og hva de har å tilby.

Dag Terje Solvang

Knytte kontakter

Aslak Dalehaug.

På Karrieredagen står bedrifter på stand på skolen og profilerer seg overfor studentene. Det vil også bli holdt foredrag og speed-presentasjoner, hvor bedriften informere om seg selv. Det hele avsluttes med et populærforedrag holdt av en æresgjest, før det dukes til sosialt på kvelden. Med mat og noe godt i glasset som legger arenaen til rette for å knytte nye kontakter. Kvelden byr på nærere kontakt mellom bedrift og student.

Årets foredragsholdere

Kristin Krohn Devold er administrerende direktør for NHO Reiseliv, en stilling hun har hatt siden 2013. Hun er kjent fra sin tid som generalsekretær for Den Norske Turistforeningen og som forsvarsminister i perioden 2001-2005.Hun tok utdanning som siviløkonom ved NHH i Bergen 1981-1985. Senere tok hun sosiologi som mellomfag i 1984-1985.

Dag Terje Solvang er utdannet kokk. Han har studert kjøkken & restaurantledelse og Hotelledelse ved Norsk Hotellhøgskole, og har videreutdanning fra Universitetet i Reims. Solvang har bred erfaring fra hotell, restaurant og reiseliv og fra eiendomsbransjen. I 1998 ble han ansatt som daglig leder for Studentkafeene i SiS og etterhvert leder for både bolig og kafédivisjonen. Han har også vært administrerende direktør for Gastronomisk Institutt.

Aslak Dalehaug var med å starte Tango Bar & Kjøkken i 2004, og har opp igjennom årene vært med og drevet flere av de kjente restaurantene i Stavanger. I 2015 sa Aslak opp jobben, og flyttet hjem til hjembygda Luster med familien. Aslak kjøpte for en stund siden Skjolden Hotel, sammen med sin kone Siri Dalehaug, pusset det opp og endret konseptet. Dalehaug er også tidligere student ved Norsk Hotellhøgskole.

Les mer på Jobbsenter.com/karrieredagen

Du kan melde deg på Karrieredagen ved å sende en mail til post@jobbsenter.com eller via nettsiden: Jobbsenter.com/karrieredagen-2016/ med følgende info: Bedriftens navn, organisasjonsnummer, fakturaadresse, kontaktinformasjon, logo.

Følg Karrieredagen på Facebook her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS