Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Direktør for nytt selskap i Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels forsterker fellestjenestene i konsernet, og rekrutterer Eirik Bogsnes (36) som direktør for det nyopprettede datterselskapet Hotel Services. Han tiltrer stillingen 1. august.

Publisert
Eirik Bogsnes.
Eirik Bogsnes.

Eirik Bogsnes skal lede Hotel Services, et datterselskap med ansvar for utvikling, drift og leveranse av fellestjenester til Nordic Choice Hotels 185 hoteller samt 17 frittstående hotell. Bogsnes får også ansvaret for å lede arbeidet med konsernets bedriftskultur og bærekraft.

Ledertalent

Bogsnes har tidligere jobbet som blant annet administrerende direktør i A-pressen Eastern Europe, og som konserndirektør for Amedia med ansvar for fellestjenestene. Han har erfaring fra krevende omstillingsprosesser og digitalisering av mediebransjen. Han har også erfaring som strategikonsulent.

Bogsnes har en lederutdannelse fra Harvard Business School og er to ganger kåret av E24 til topp-10 ledertalent i Norge.

– Jeg ser frem til å jobbe i et av de mest verdidrevne konsern i Norden, med stor fart og høy gjennomføringsevne. Det gjøres allerede mye spennende arbeid i Nordic Choice Hotels som jeg ser frem til å ta del i og videreutvikle sammen med gode kollegaer, sier Eirik Bogsnes.

Løfte våre fellestjenester

– Nordic Choice Hotels er inne i den mest offensive perioden i konsernets historie. Vi åpner store komplekse hotellanlegg, samtidig som vi entrer et helt nytt marked i Helsinki. Skal vi lykkes med våre ambisiøse mål, må vi ha bransjens beste tjenesteløsninger. Bogsnes har rett kompetanse, erfaring og personlighet til å løfte våre fellestjenester i takt med konsernets vekst og utvikling i årene som kommer, sier Bjørn Arild Wisth, styreleder i Hotel Services og viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

– Bogsnes blir ansvarlig for både hjertet og nervesystemet i Nordic Choice. Hjertet er våre verdier og kultur, mens nervesystemet er våre fellesløsninger som regnskap, IT, HR og innkjøp, sier Wisth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS