
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2018?
Matomsorgsprisen skal deles ut for 13. gang i 2018. Prisen deles ut til fagpersoner i kantiner eller institusjoner som gjør en forskjell. Har du en kandidat til den anerkjente prisen?
Matomsorg er ikke bare å tilby et måltid. Matomsorg dreier seg om helhet. Det dreier seg om at rammen rundt måltidet er hyggelig, at måltidet er vel tilberedt, med utgangspunkt i gode råvarer og ernæringskunnskap. Det dreier seg om å ønske sine gjester eller pasienter vel. Juryen er ute etter de særdeles gode eksemplene.
Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for god matomsorg i institusjoner eller kantiner? Send ditt forslag med begrunnelse til post@matomsorg.no innen 31. august 2018.
Dette ser juryen etter
Juryen ser etter kandidater som:
* Bedrer kvaliteten på måltidet med tanke på råvarer og ernæring
* Ser nytten og viktigheten av å ha trivsel rundt måltidet
* Gjør nyskapende arbeid som kan komme hele kokkfaget til gode
* Aktivt sørger for å heve og utnytte medarbeidernes kompetanse
* Systematisk arbeider for et godt arbeidsmiljø
Her kan du fremme din kandidat
Du finner også informasjon, vedtekter og aktuelle skjemaer på Matomsorg.no.
Her kan du fremme din kandidat.

https://delta.no/yrke/kost-og-ernaeringsforbundet/matomsorgsprisen
Tips til aktuelle kandidater kan også sendes til post@matomsorg.no.
Disse har vunnet Matomsorgsprisen
I 2018 deles Maomsorgsprisen ut for 13. gang. Disse har vunnet prisen tidlgere:
2006: Albert Brouwer, Sunndal kommune
2007: Harald Birkeland, ISS Catering
2008: Janicke Gurijordet, Nøtterøy sentralkjøkken
2009: Gunnar Kvamme, St. Olavs Hospital
2010: Henning Stordal, Fazer Food Services
2011: Heracleum bo- og servicesenter, Tromsø
2012: Nils Terje Tangnes, Steffensrud Rehabiliteringssenter, Vestre Toten
2013: Bærum Storkjøkken v/Hanne Hagen-Jensen
2014: Bjørn Erik Vangen, Fosen folkehøgskole
2015: Hundsund skolerestaurant v/Liselotte Bjelke
2016: Pål H. Stenberg, Fagmyndighet Forpleining, Forsvaret
2017: Ronald Takke, Glomstua omsorgssenter
Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)
Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her
Matomsorgsprisen
Bak Matomsorgsprisen står Kost- og ernæringsforbundet og fagbladet Horeca/Horecanytt.no. Hensikten er å støtte og motivere fagpersoner som bidrar til nyskapning og kvalitetsheving innen matomsorg.
Prisen i 2018 består av et kunstverk av polsk-israelske Zamy Stenovitz (1951-2000), et stipend på 30 000 kroner, samt et originaldesignet diplom.
Prisen deles ut på høsten hvert år i forbindelse med Tines fagseminarer.
Du kan lese mye mer om Matomsorgsprisen her
Du finner ellers vedtekter og skjemaer på Matomsorg.no