Illustrasjonsfoto: Quality Hotel
Illustrasjonsfoto: Quality Hotel

Hotellkjede søker barnefamilie på tur

Quality Hotel, et hotellbrand i Nordic Choice Hotels, er på let etter én heldig familie til å ta to velfortjente stopp på veien til endelig destinasjon, og teste ut Qualitys hoteller denne sommeren.

Publisert

Nesten halvparten av oss nordmenn reiser på bilferie i sommerperioden, og småbarnsforeldre spesielt bør belage seg på hyppige stopp for å holde de minste i sjakk.

– I sommer pakker mange familier bilen og legger ut på tur for å oppleve alt vårt flotte land har å by på. Det innebærer mange timer i bil for både store og små, som kanskje skulle ønske veien til mål var kortere. Derfor ønsker vi i Quality Hotel å hjelpe en heldig familie litt på vei i sommer, ved å tilby to stopp hos oss for å oppleve våre sommer-hotell. Vi har 33 hoteller i Norge som er spredt ut langs flere reiseruter, fra øst til sør og vest til nord, med aktiviteter for barna - og naturligvis gode parkeringsmuligheter, sier hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen, Kjetil Røed, i en pressemelding.

Barnas sommer

Sommeren hos Quality Hotel er tilrettelagt for de minste hotellgjestene. Her, får alle barn spennende overraskelser når de sjekker inn, gratis is og en helt egen barnemeny. For å holde aktivitetsnivået oppe, tilbyr hotellene aktivitetsrom med underholdende innhold for store og små, shuffleboard for de konkurranselystne og Fuelbox-kort for de pratsomme. Flere av hotellene har også svømmebasseng og innbydende uteområder, tilrettelagt for lek og moro.

– For å vinne morsomme hotellopphold hos oss, oppfordrer vi barnefamilier til å lage en kort videosnutt, som forteller oss hvorfor akkurat de er familien vi søker og hvordan den planlagte reiseruten ser ut. Vi foreslår hotell på veien. Jeg håper selvfølgelig at mange planlegger en tur i Stavanger-regionen, slik at jeg selv kan ønske dem velkommen, men uansett hvor ruten går – er jeg sikker på at familien får et minnerikt opphold hos oss, sier hotelldirektør på Quality Hotel-kjedens tre hoteller i Stavanger-regionen, Lars Roalkvam.

Kom som kaos, dra som familie

Tilbakemeldinger fra gjester står høyt i fokus hos Quality Hotel, og den heldige vinner-familien bes også om å dele sine erfaringer og opplevelser under oppholdet.

– Familien vi ser etter kjenner seg igjen i kaos, rastløshet, mye logistikk og lite søvn, liker å ha det moro sammen, har 2-3 barn - gjerne småbarn, og trenger en pause fra bilturen, eller fra svigermors gjesterom. Familien liker å dokumentere store og små hendelser og er ærlig med tilbakemeldingene, sier Roalkvam.

Slik vinner du

Lag en kort videosnutt, som forteller hvorfor akkurat dere er familien som bør vinne oppholdene og hvordan reiseruten deres ser ut. Søknadsfrist er 17. juni, og vinneren blir kontaktet per e-post eller telefon innen onsdag 20. juni.

Søknader sendes inn via Qualityhotel.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS