Kjetil Gundersen blir hoveddommer for Årets grønne kokk 2025.
Kjetil Gundersen blir hoveddommer for Årets grønne kokk 2025.

Blir hoveddommer i Årets Grønne Kokk 2025

Når Årets Grønne Kokk arrangeres under Umami Arena 19. mars, er det den erfarne kokken og konkurransedommeren Kjetil Gundersen som leder dommerpanelet.

Med flere år bak seg som dommer i konkurransen, gleder han seg til å se hva årets deltakere bringer til bordet.

– Jeg ser frem til å se flinke lag i aksjon på kjøkkenet under Årets Grønne Kokk, som er en konkurranse jeg har hatt gleden av å være dommer i flere ganger. Konkurransen har hatt en svært positiv utvikling siden oppstarten, og et «grønt» tema har blitt stadig mer aktuelt de siste årene, sier Gundersen.

– Bringer fram nye sider ved råvarene

I Årets Grønne Kokk utfordres deltakerne til å løfte grønnsaker og andre plantebaserte råvarer til et høyt gastronomisk nivå. Gundersen er spent på hvordan de konkurrerende lagene vil løse oppgavene, og hvilke kreative teknikker og smaker som vil prege årets menyer.

– Kanskje får vi se noen helt nye og spennende tilberedninger av tradisjonelle råvarer som hodekål, kålrot og brokkoli. Det er alltid interessant å se hvordan deltakerne tolker oppgavene og bringer fram nye sider ved råvarene, forteller han.

Det beste innen «grønn gastronomi»

Med Umami Arena som vertskap blir det lagt til rette for en inspirerende konkurranse, der publikum kan følge med fra tribunen og bidra til en energisk og motiverende atmosfære rundt deltakerne.

Årets Grønne Kokk er en viktig arena for å vise fram det beste innen «grønn gastronomi», og årets konkurranse blir nok en gang en spennende møteplass for både bransjefolk og matinteresserte.

Du finner mange flere nyheter om Umami Arena under fanen Nyheter - Umami Arena


Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS