Nils Flatmark er en av deltakerne i NM i kokkekunst. (Foto: Morten Holt, arkiv)

Disse har deltatt i NM i dag

I dag avgjøres NM i kokkekunst og NM i servitørfaget 2022. Vinnerne blir klare i løpet av kvelden.

Vinneren av NM i kokkekunst vinner Kongepokalen, men er også automatisk kvalifisert for Årets kokk 2023. Vinneren der blir Norges Bocuse d'Or-deltaker i 2024 (Bocuse d'Or Europe i Trondheim) og 2025 (Bocuse d'Or i Lyon).

Se bilder av alle deltakere i NM i kokkekunst og NM i servitørfag under

Kjøkken 1

Emil Lundemo og Sebastian Heggli. (Foto: NKL)

Kokk - Emil Lundemo, Hegstad & Blakstad AS, Trondheim

Commis Sebastian Heggli

Servitør - Ole August Rosengren, Brasserie France

Kjøkken 2

Stine Strand og Birgitte L. Engh. (Foto: NKL)

Kokk - Stine Strand, Quality Hotel Maritim, Haugesund

Commis Birgitte L. Engh

Servitør - Birk Torp, Spontan Vinbar

Kjøkken 3

Petter H. Soma og William F. Thorsteinsbø. (Foto: NKL)

Kokk - Petter H. Soma, Fisketorget, Stavanger

Commis William F. Thorsteinsbø

Servitør - Magne Gaut, Le Bistro

Kjøkken 4

Siriyaporn Rithisirikrerg oh Robin Arktanter Pettersen. (Foto: NKL)

Kokk - Siriyaporn Rithisirikrerg, Thon Hotel Lofoten, Svolvær

Commis Robin Arktander Pettersen

Servitør - Tor Espen S. Ovesen, Restaurant Elv

Kjøkken 5

Simen Johansen og Noa Ståhl. (Foto: NKL

Kokk - Simen Johansen, Vaaghals, Oslo

Commis Noa Ståhl

Servitør - Rolf E. Wenstad, Norsk Restaurantskole

Kjøkken 6

Nils Flatmark og Maria Tingstad. (Foto: NKL)

Kokk - Nils Flatmark, Britannia Hotel, Trondheim

Commis Maria Tingstad

Servitør - Ole Øystein Trætli, To Rom og Kjøkken

Kjøkken 7

Sndre Hjelmseth og Simen Lund. (Foto: NKL)

Kokk - Sindre Hjelmseth, To Rom og Kjøkken, Trondheim

Commis Simen Lund

Servitør - elev utenfor konkurransen

Deltakerne i NM i servitørfag

Alle deltakerne i NM i servitørfag 2022. (Foto: Servitørlauget KKHR)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS