– Det er tydelig at vi har truffet en nerve i markedet med vår vegetarkasse, sier Adam Bjerck (Foto: Adams Matkasse)
– Det er tydelig at vi har truffet en nerve i markedet med vår vegetarkasse, sier Adam Bjerck (Foto: Adams Matkasse)

Adams nye vegetarkasse vekker interesse

Allerede før lanseringen opplever Adams Matkasse en voldsom pågang fra kunder som ønsker å prøve den nye matkassen med vegetarretter. 

Publisert

– Det er tydelig at vi har truffet en nerve i markedet med vår vegetarkasse. Stadig flere ønsker et sunt og grønnere kosthold. Interessen har vært helt overveldende, både fra vegetarianere, men i enda større grad fra personer som er nysgjerrige på et mer plantebasert kosthold, sier gründeren bak Adams Matkasse, Adam Bjerck.

Den nye vegetarkassen lanseres i dag, onsdag 5. september.

Eget menyteam og ernæringsrådgiver

I hver ukesmeny får du ingrediensene til å lage tre vegetarretter, som er satt sammen av Adams eget menyteam og ernæringsrådgiver.

– Vi har levert millioner av matkasser siden vi startet opp for 5 år siden, og jeg har aldri vært så fornøyd med menyene vi setter sammen som nå. Mange kan nå glede seg stort til en enklere og enda mer spennende hverdag. Dette er et produkt som definitivt er etterspurt, og vi har stor tro på suksess, sier Bjerck i en pressemelding.

Han har tidligere vært på kokkelandslaget, og har jobbet på flere kjente restauranter i inn og utland, før han startet opp Adams Matkasse.

Nysgjerrig på grønne middager

Adams Vegetarkasse er laget for å passe like godt for vegetar-veteraner, som for personer som er nysgjerrige, men som synes det er vanskelig å finne inspirasjon og ikke minst råvarer for å få til gode vegetarmiddager.

– Vegetarmat for meg er spennende og friske ingredienser, mange farger og krydderkombinasjoner, og ikke minst mye smak. Det er en helt ny måte å komponere middager på for oss i Adams Matkasse, og vi synes det er fantastisk kjekt å eksperimentere med årets mattrend. Responsen vi har fått fra markedet tyder på at det er mange som sitter på gjerdet og lurer litt på hvordan man får til variert og spennende vegetarmat i hverdagen. Med vår vegetarkasse kan de nå enkelt få muligheten til å prøve dette, sier Adam Bjerck.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS