Smittevern-app for serveringsbransjen

Internkontrollappen AppnGO er raskt ute med Covid19-smittevernmodul grunnet stor etterspørsel.

– Vi lanserte appen i fjor med internkontrollmodulene IK-mat, HMS, IK-Alkohol og GDPR, og fikk raskt 100 restauranter som pilotkunder. Men så kom Covid19 og ting forandret seg. Bransjen skrek etter en internkontrollløsning for smittevern. Derfor jobbet vi på spreng og lagde en helt ny smittevernmodul på rekordtid, forteller digital leder Sheraz Baloch.

Kontroll

Appen har en opplæringsfunksjon som gjør at de ansatte bekrefter gjennomgang av smitteverntiltakene i virksomheten. Alle retningslinjer er tilgjengelig for ansatte til enhver tid.

Restauranten kan skreddersy aktivitetsplan og rutiner som personalet bekrefter via appen ettersom det blir utført. Ledere blir varslet om det er avvik. For kvalitetssikring har appen sjekklister for å kontrollere at smitteverntiltakene er fulgt som dem skal. Alt blir loggført og lagret i appen samt admin-panelet.

For horeca

AppnGO er et «compliance management- system» med forskjellige moduler for hovedsakelig horecabransjen.

Selskapet bak AppnGO er en godkjent bedriftshelsetjeneste, Helsedesign AS, som har levert tjenester innen HMS, IK-mat og IK-alkohol i over 20 år.

Alle modulene følger med avviksrapportering, aktivitetsplaner, sjekklister, rapporter, dokumentsenter og opplæringsfunksjon. Det er en egen kjedeløsning som gjør at ledelsen kan følge aktiviteter og rapporter på tvers av alle avdelingene fra pc-en sin.

500 virksomheter i porteføljen

– Utover året kommer vi med flere funksjoner som integrering av sensorløsninger som vil sende temperatur av kjøl og frys direkte i appen, vaktliste modul og e-læring for ansatte. Det er mye spennende som kommer, forteller Baloch.

Selskapet har nesten 500 virksomheter i porteføljen og regner med at flesteparten har tatt i bruk appen for fullt i løpet av året.

– Vi er på vei inn i Sverige og har blant annet et hotell som pilotkunde. Utenom dette har vi en dansk samarbeidspartner som skal bidra med å lansere appen i Danmark innen 2020, sier Baloch.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS