Elio Corsi er kanskje Norges mest kjente pizzabaker. Nå åpner han og Little Eataly ny restaurant på Storo Storsenter. (Foto: Little Eataly)

Little Eataly og La Baguette på Storo Storsenter

Fra og med lørdag 2. desember kan alle som besøker Storo Storsenter oppleve Frankrike og Italias smaker under samme tak. Little Eataly og La Baguette åpner en helt ny avdeling på Storo Storsenter, der du møter begge konseptene på ett sted.

Publisert

Det er Elio Corsi som står bak pizzaen på Little Eataly. Corsi er pizzaioli på Eataly Aker Brygge, og har vunnet flere verdensmestertitler. Senest kom han på 3. plass i Pizza World Championship 2017 i Italia.

Han er også vinner av årets NM i klassen for italiensk pizza, og har tidligere bronse i VM 2016, gull i EM 2015 og NM i 2014-2016.

Little Eataly

Kjeden Little Eataly har blitt et vinnende konsept. Verdensmesterpizzaen, som tidligere kun var forbeholdt folk som dro til Aker Brygga, har nå blitt tilgjengelig for flere. I Gjøvik, der Little Eataly åpnet i august, har spisestedet blitt en suksess og et lokalt fenomen der mennesker står i kø for å få den italienske pizzaen.

Illustrasjonsfoto: La Baguette

– Vi er veldig stolte av å ha kompetanse i verdensklassen og håper mange nå vil ta turen til Little Eataly på Storo for å smake på pizzaen vår, sier daglig leder på Little Eataly og La Baguette på Storo Storsenter, Henrik Dillman.

La Baguette

La Baguette var først ute på det norske markedet med nysmurte bagetter laget på bestilling, akkurat etter kundens ønske.

Fra åpningen av "nye" La Baguette på Oslo S. (Foto: La Baguette)

Allerede i 1985 hadde kjeden en ambisjon om å bli det beste alternativet innen sunn og rask mat i Norge. Da de åpnet den gang, hadde kjeden en tydelig fransk profil med hvite skjorter, lange forkleder, croissanter, cafè au lait i store franske boller og interiør som minnet om en fortauskafé i Paris. Dette ble gradvis faset ut utover 90-tallet da kjeden spredte seg i det norske markedet. I dag har man igjen gå tilbake til de franske røttene, og tilbyr gjestene en mulighet for å få en pause av gull i franske omgivelser - akkurat som på en fransk fortauskafé i Paris, heter det en pressemelding.

Les også: Rigger for vekst med «nye» La Baguette

I ny drakt

Først ut i ny drakt var La Baguette på Oslo S, og deretter La Baguette på Farmastredet i Tønsberg. Nå er det Storo Storsenter sin tur til å få tilby gjestene en mulighet til å oppleve den franske atmosfæren. Henrik Dillman, som er ansvarlig for å drive avdelingen, uttrykker stor entusiasme rundt åpningen.

– Jeg gleder meg enormt mye til å få vise frem det nye konseptet vårt, sier han.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS