Ivar Enger, Mette Thorvaldsen, Knut-Arild Eriksen, Anne Britt Gjerdingen og Phen Patanamgkol ble hedret for sin lojalitet til Leiv Vidar. Her sammen med Arne Vidar. (Foto: Leiv Vidar AS)

105 år hos Leiv Vidar

I forbindelse med årsfesten til den pølsemakerbedriften Leiv Vidar AS på Hønefoss, ble fem lojale medarbeidere med til sammen 105 års ansiennitet hedret av bedriftens eier Arne Vidar.

Publisert

Ivar Enger (15 år), Mette Thorvaldsen (20 år), Knut-Arild Eriksen (20 år), Anne Britt Gjerdingen (25 år) og Phen Patanamgkol (25 år) har vært trofaste medarbeidere hos Leiv Vidar, og det ble satt pris på at bedriftens ledelse.

Store deler av sitt yrkesaktive liv

Arne Vidar sier at det er spesielt at så mange medarbeidere velger å bruke så store deler av sitt yrkesaktive liv i bedriften, og ser dette som en anerkjennelse av jobben de ansatte og ledelsen sammen gjør for å skape et godt arbeidsmiljø og høy trivsel på jobben.

Lojale medarbeidere

– Når vi i tillegg vet at kravene om effektivitet stadig går oppover, samtidig som sykefraværet har gått motsatt vei for oss, til historiens nest beste resultat, er dette en solid bekreftelse på det gode samarbeidet som hersker her hos oss på Leiv Vidar. Vi har allerede begynt å glede oss til de neste årene og feiring av flere lojale medarbeidere, sier Arne Vidar.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS