Heder til ansatte hos Leiv Vidar AS, som til sammen har vært ansatt 155 år i bedriften. Fra venstre Analiza Kristensen (25 år i bedriften), Jan Erik Andreassen (30 år), «Pebe» Florida Dalhaug (25 år), Arne Vidar, Prapapan Lehne (25 år), Tore Tveit (25 år) og Anne Grethe Aamodt (25 år)

Hedret for 155 års fartstid

I forbindelse med Leiv Vidar AS sin årsfest sist helg, benyttet eier Arne Vidar anledningen til å hedre seks lojale medarbeidere med særdeles lang fartstid. De seks har vært ansatt i bedriften i totalt 155 år!

Publisert

De seks ansatte som ble hedret var Jan Erik Andreassen (30 år i bedriften), Analiza Kristensen (25 år), «Pebe» Florida Dalhaug (25 år), Prapapan Lehne (25 år), Tore Tveit (25 år) og Anne Grethe Aamodt (25 år).

Arne Vidar synes det er veldig positivt at så mange medarbeidere velger å bruke så store deler av sitt yrkesaktive liv i bedriften, og ser dette som en anerkjennelse av jobben de ansatte og ledelsen sammen gjør for å skape et godt arbeidsmiljø og høy trivsel på jobben.

– Det er i alle fall tydelig at de ansatte trives godt hos oss når de blir så lenge, så noe riktig må vi ha gjort i alle disse årene, sier Arne Vidar.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS