Administrerende direktør i Bryggselv, Erik Schønsee.

Bryggselv rendyrker grossistvirksomheten

Bryggselv rendyrker grossistvirksomheten, og etablerer Craft Co. for å betjene stadig voksende marked.

Publisert

Bryggselv AS er en leverandør av utstyr og råvarer til hjemmebryggere, bryggerier og som grossist til andre butikker, rendyrker grossistvirksomheten som skilles ut i eget selskap.

– Vi er i dag den klart største aktøren på engros til bryggerier og bryggebutikker i Norge. Som et ledd i å ytterligere profesjonalisere driften og tydeliggjøre vår posisjon, etablerer vi nå Craft & Co, sier administrerende direktør i Bryggselv, Erik Schønsee.

Ølmarked i utvikling

– Det norske ølmarkedet er i rivende utvikling, med etablering av flere bryggerier, samtidig som markedet for hjemmebrygging er stadig voksende. Derfor er etableringen av Craft Co. som et eget selskap en strategisk beslutning, som vi har tatt for å styrke og tydeliggjøre vår posisjon i markedet som grossist», sier Schønsee.

Fra Bryggselv Proff til Craft Co.

Bryggselv-konsernet med butikker, nettbutikk og grossistdel hadde, i fjor en totalomsetning på 120 millioner kroner. Av dette var salget innenfor grossistdelen 56 millioner kroner.

Tidligere har alt engros-salg foregått gjennom Bryggselv Proff, som har vært en integrert del av Bryggselv AS. Med etableringen av Craft Co. opphører alt engros-salg i Bryggselv Proff.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS