Fra Nordic Choice Hotels sin vinterkonferanse i Stockholm denne vinteren. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Nordic Choice – en veldig god arbeidsplass

Under kåringen av «Norges beste arbeidsplasser» i kveld, endte Nordic Choice Hotels nok en gang blant de 10 beste i kategorien for bedrifter med over 500 ansatte.

Publisert

Kåringen baseres på analyser og undersøkelser utført av Great Place to Work.

Det globale konsulent- og analyseinstituttet Great Place to Work jobber med å kartlegge og støtte bedrifter og organisasjoner i utviklingen av gode og bærekraftige arbeidsplasser. Under den årlige kåringen av «Norges beste arbeidsplasser», landet Nordic Choice Hotels to plasseringer høyere enn i fjor, på en sjuende plass.

– Verdibasert, mangfoldig og annerledes arbeidsplass

– I Nordic Choice Hotels er vi utrolig stolte av kulturen vår, og jobber målrettet for å være en verdibasert, mangfoldig og annerledes arbeidsplass for våre 16 000 ansatte. Hos oss skal man ha mulighet til å utvikle seg, oppleve at man har stor frihet til å prøve og feile og at man bidrar til å bygge et bærekraftig selskap som tar ansvar for samfunnet og planeten. Det er derfor utrolig hyggelig at dette gjenspeiler seg i kåringen over Norges beste arbeidsplasser, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, i en pressemelding.

God arbeidskultur

I juryens begrunnelse trekkes Nordic Choice Hotels sitt arbeid med å skape en god kultur for og sammen med medarbeiderne frem som viktig for tildelingen.

I tillegg fremheves fokuset på mangfold og inkludering, samt at medarbeiderne føler et stort kollegialt samhold og stolthet over arbeidsplassen sin.

Mangfold, likestilling og toleranse

– Nordic Choice Hotels har et aktivt og uttalt fokus på mangfold, likestilling og toleranse på arbeidsplassen. Selskapet er blant Nordens største, og arbeider daglig med å skape en god kultur for sine medarbeidere. Det lønner seg og de siste årene har Nordic Choice Hotels landet topp 10-plasseringer på kåringen over Norges beste arbeidsplasser. I år forbedrer de seg to plasser sammenlignet med fjoråret, og med en konkurranse som blir stadig tøffere, er denne utviklingen utrolig sterk, sier administrerende direktør i Great Place to Work Norge, Jannik Krohn Falck.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS