
Bok med lokalmat fra Sogn
«Henjatunet – Mat fra Sogn» er boka for matglade folk som verdsetter lokale råvarer og lokal matproduksjon.

Bakgrunnen for boka er å fortelle om tradisjonelle oppskrifter med råvarer fra Norge. Forfatteren har skrevet om framstillingsprosesser og vist flotte bilder av naturen, råvarene og maten.
Boka viser hvordan du kan bygge en merkevare ut fra de ressursene du har tilgjengelig.
Oppskriftene inspirerer til å ta råvarene i bruk akkurat på den tida de er som best og lettest å få tak i, og du får gode tips om drikke til alle rettene.
I tillegg til fortellingen om Henjatunet, finner du omtaler av andre viktige mat- og drikkeprodusenter i Sogn.
Henjatunet – Mat fra Sogn
Forfatter: Åse Kongsvik
Antall sider: 202
Forlag: Gardskjøkkenet forlag.
Pris: 436 kroner
ISBN: 9788230340486
Kan bestilles fra Haugenbok.no