Illustrasjonsfoto: Tork
Illustrasjonsfoto: Tork

Hjelper produksjonsbransjen å møte den nye hygienestandarden

Tork PeakServe, hygiene- og rengjøringssystemer gir industribransjen løsninger i møte med de nye hygienekravene.

Helse- og hygieneselskapet Essity er den globale produsenten av merkevaren Tork. Tork tilbyr profesjonelle hygieneprodukter tilpasset industribransjen, slik at produksjonsanlegg kan oppnå hygienekrav og øke produktiviteten. Blant produktene finner man Tork PeakServe håndtørk dispenser, samt et bredt utvalg produkter for overflaterengjøring, heter de i en pressemelding.

Løsninger for håndtering av travle områder

Produktserien Tork PeakServe har nylig blitt utvidet og kommer med den revolusjonerende continuous-teknologien. Med funksjoner som komprimert refill og rask utmating, sørger håndtørk dispenseren for god flyt, helt uten avbrudd. Den utvidede produktserien tilbyr en rekke løsninger for håndtering av travle områder.

I produksjonsanlegg kreves det grundig vask av overflater for å sikre god hygiene. Dette for å hindre krysskontaminering som spres gjennom ofte brukte berøringsflater. Høykvalitetsdispenserne i Tork Performance-kategorien har fleksible monteringsmuligheter, slik at bedrifter kan utplassere dem der behovet er størst.

Gode vaner

Ordentlige hygienestasjoner kan skape gode vaner for de ansatte, spesielt hvis de plasseres strategisk utover arbeidsplassen. Tork hånddesinfeksjon-dispensere bidrar til å opprettholde god hygiene, og Torks brukerveiledning, plassering av dispensere i produksjonslokaler, gir informasjon om korrekt plassering.

– For å trygge helsen og sikkerheten til de ansatte, samt sikre bedriftens produktivitet, må hygienetiltak prioriteres også i fremtiden. Torks produkter har et bredt utvalg løsninger og ressurser som sikrer både hygienestandarder og produksjonsbehov. Med valg av riktig løsning på rett sted, kan effektiviteten øke uten å gå på akkord med hygienerutiner, uttaler s«account manager hos Essity, Professional Hygiene, Steffen Eriksen.

Les mer om hvordan du kan sikre de nye hygienestandardene her

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS