Strag-gruppen med New Belgium i Norge

New Belgium Brewing, USAs tredje største craft beer-bryggeri, har inngått avtale med Strag-gruppen om salg og distribusjon av øl fra New Belgium på det norske markedet.

Publisert

– Med øl fra New Belgium får norske forbrukere tilgang til et av USAs mest kjente ølmerker, og som et av Europas første land, er vi stolte over å kunne tilby øl fra New Belgium på både Vinmonopolet og i dagligvarebutikker, sier produktsjef Patrick Pelsholen i Strag-gruppen i en pressemelding

New Belgium har en bred portefølje av øl, og flaggskipet Fat Tire er allerede tilgjengelig på Vinmonopolets bestillingsliste samtidig som Citradelic Tangerine IPA er på basislisten til Vinmonopolet.

– New Belgium er USAs tredje største håndverksbryggeri blant totalt 4500 bryggerier samtidig som Citradelic Tangerine IPA er det mest solgte ølmerket som er lansert i USA i 2016, sier Patrick Pelsholen.

For å ivareta kvaliteten, blir øl fra New Belgium solgt på bokser i Norge, da dette tåler transporten fra USA best.

New Belgium har et stort bryggeri i Fort Collins i Colorado, og er godt i gang med bygging av sitt andre bryggeri i Asheville i North Carolina. Produktene blir solgt i nesten alle stater i USA.

– Strag-gruppen har derfor store forventninger til mottagelsen i Norge, heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Strag-gruppen

Strag-gruppen er en av Norges ledende importører av øl, vin og brennevin.

Produktporteføljen består av alkoholfrie drikkevarer, øl, vin og brennevin.

Produktene blir blant annet solgt gjennom Vinmonopolet, dagligvarebutikker, faghandel/spesialbutikker, storhusholdning, puber, hoteller, barer og restauranter.

Les mer på Strag.no

New Belgium Brewing Company

Er i dag etablert som et av USAs ledende mikrobryggerier.

Ble startet i 1988 av Jeff Lebesch som var hjemmebrygger.

Han fikk inspirasjon til en rekke oppskrifter og ingredienser gjennom en reise i Europa. I 1996 ansatte New Belgium Peter Bouckaert som var Brewmaster på Rodenbach. Dette ga New Belgium inspirasjon til å lage surøl og serien Lips of Faith.

New Belgium Beer er i dag eid av de ansatte og er svært samfunnsbevisste og er medlem av «1 % for the planet», som betyr at én prosent av omsetningen går til å beskytte miljøet.

Powered by Labrador CMS