Catarina Molen-Runnäs

Fra Scandic til Nordic Choice Hotels

Svenske Catarina Molén-Runnäs er ansatt som prosjektdirektør i Nordic Choice Hotels. Den erfarne sivilingeniøren, som de siste åtte årene har arbeidet i Scandic Hotels, vil bli en del av Nordic Choice Shared Services’ ledergruppe.

Publisert

Som direktør i Prosjekt Eiendom vil Molén-Runnäs ha ansvaret for kvalitet og tilfredsstillende miljøstandarder når Nordic Choice Hotels og hver enkelt kjede renoverer eller bygger et nytt hotell.

Avdelingen har også ansvar for at byggene leveres til avtalt tid og pris.

Catarina Molén-Runnäs.

Molén-Runnäs har i hele sin karriere jobbet med eiendomsprosjekter og ledelse. Forsen Projekt AB, LM Ericsson Real Estate AB og NCC Construction AB har alle hatt henne på lønningslisten. De siste åtte årene har hun jobbet i Scandic Hotels.

– Legges merke til

– Jeg gleder meg til å sette i gang i jobben. Jobber man med eiendom eller reiseliv, er det umulig å ikke legge merke til og ha respekt for Nordic Choice Hotels’ fantastiske arbeid. De har noen av Skandinavias beste og mest nyskapende hoteller, samtidig som deres samfunnsansvar er imponerende. Jeg ser definitivt frem til å være en del av selskapets videre satsing, sier Catarina Molén-Runnäs.

– En viktig brikke

– Vi er veldig fornøyd med at Catarina ønsket å komme til oss. Hennes faglige kunnskap vil gjøre henne til en viktig brikke i Nordic Choice Hotels. Med selskapets sterke vekstrategi er det viktig med en leder som evner å videreutvikle selskapets prosjektstruktur og avdelingen Prosjekt Eiendom. Det har vi fått gjennom ansettelsen av Catarina, sier konserndirektør i Nordic Choice Shared Services, Oscar Engeli.

Catarina Molén-Runnäs starter i sin nye jobb 1. oktober 2012. Oslo vil være hennes hovedarbeidsplass.

Powered by Labrador CMS