The Strand i Stockholm. (Foto: Rezidor)

Har åpnet The Strand i Stockholm

Hos Radisson Blu Strand Hotel kan gjestene nå oppleve et nytt svensk brasseri, The Strand.

Publisert

Radisson Blu Strand Hotel gjennomgår i disse dager en omfattende fornyelse i regi av det prisbelønte arkitektkontoret Wingårdhs. Hotellet får nå et helt nytt utseende, hvor hotellets ærverdige detaljer løftes frem i en moderne designatmosfære, heter det i en pressemelding.

Smaker du kjenner

Den nye restauranten er et brasseri som serverer svenske matklassikere i et inspirerende miljø. Restauranten ligger midt i byen, på Nybrokajen, med utsikt over vannet, Vasamuseet, Gröna Lund og Dramaten, og kun en kort spasertur fra Djurgården.

– Vi satser på lokal og økologisk mat, med smaker som du kjenner igjen og elsker, og ikke minst som du kan dele med sine nære og kjære, sier restaurantsjef på The Strand, Gaspar Roa. Og kortreist er det: The Strand dyrker nemlig både grønnsaker og krydder på hotellets tak.

Prisbelønnet design

Bak designet av restauranten står altså arkitektbyrået Wingårdhs, som har valgt å skape en følelse av tidløs eleganse gjennom å kombinere hotellets dekadente historie med innovative elementer. Hotellet åpnet for første gang i 1912 og har siden den gang vært et populært sted for lange middager og minneverdige fester ut i de små timer.

– Vi tror på å skape en dynamisk opplevelse gjennom å ta vare på, og forsterke, bygningens karakter. Vi ønsker at de nye elementene skal være tydelige tillegg til det originale, forklarer Leila Atlassi, innredningsarkitekt hos Wingårdhs i Stockholm.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS