Driften av Son Spa overtas av Norwegian Hospitality Group 1. november 2017. (Foto: Nordic Hotels & Resorts)

Overtar driften av Son Spa

Norwegian Hospitality Group har inngått avtale om å kjøpe 100 prosent av aksjene i driftsselskapet Son Spa AS. Driftsselskapet overtar driften 1. november. Samtidig blir Petter Wilhelmsen ny hotelldirektør.

Publisert
Son Spa er et av Østlandets mest populære spahotell. (Foto: Son Spa)

Kjøperen driver fra før Strømstad Spa, Thon Hotel Linne i Oslo, Thon Hotel Vettre i Asker, Thon Hotel Halden, Park Hotel i Halden og Dalen Hotel i Telemark. Son Spa blir selskapets andre Spa-resorthotell.

Selgerne er Nils Chr. Gevelt og Lars Øberg, som i dag står bak Nordic Resort AS.

På tide at andre tar over

– Dette skal bli utrolig spennende. Det er meget sjelden at det er mulig å få overta et av Norges mest fantastiske og veletablerte hotell legger han til, sier styreleder og eier av Norwegian Hospitality Group AS, Thor Morten Halvorsen.

Erling M. Kristensen, som er administrerende direktør i Norwegian Hospitality Group AS, ser frem til å videreutvikle og forsterke hotellets posisjon som konferanse- og sparesort i Skandinavia.

– Etter å ha bygd Son Spa, og sammen med Lars Øberg drevet hotellet med gode resultater i snart 10 år, føles dette riktig. Jeg er i ferd med å bli pensjonist, og det føles godt å levere stafettpinnen til nye eiere av driften, sier Nils Chr. Gevelt som gjennom Nordic Resort AS fortsatt kommer til å eie eiendommen.

Ny hotelldirektør

– Jeg er så utrolig stolt over hva vi sammen med alle flotte kollegaer på Son Spa, har fått til i løpet av disse årene. Det er selvfølgelig litt vemodig, men nå skrives et nytt kapittel i boken om Son Spa, og vi ønsker Petter Wilhelmsen fra Norwegian Hospitality Group lykke til som ny direktør på Son Spa, legger Lars Øberg til.

Son Spa har siden oppstarten i 2008 hatt et nært samarbeide med Petter Stordalens Nordic Choice Hotels, og er nå medlem i Nordic Hotels & Resorts, uttaler Lars Øberg i pressemeldingen.

– Dette samarbeidet vil fortsette, sier Thor Morten Halvorsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS