Gulating i Gamlebyen Fredrikstad

Gulating Ølutsalg åpner i Fredrikstad

Gulating Ølutsalg åpner i slutten av november nytt ølutsalg i Gamlebyen i Fredrikstad. Det nye ølutsalget vil bestå av mellom 300 og 350 varianter av øl, og blir det mest omfattende ølutsalget i Østfold-byen. Planlagt åpning er fredag 27.november.

Publisert

Gulating Bryggeri åpner i Gamlebyen i Fredrikstad i november 2015.

Gulating i Fredrikstad er den første franchisebutikken til Gulating, og har sentral beliggenhet i bygget til det gamle Vinmonopolet i Gamlebyen i Fredrikstad.

Også eget mikrobryggeri

– Vi ser frem til å tilby publikum i Fredrikstad et bredt utvalg av ulike norske ølsorter, samtidig som vi også har øl fra de større velkjente bryggeriene. Vi vil også etablere et eget mikrobryggeri i forbindelse med det nye ølutsalget samtidig som vi også har et bredt utvalg av utstyr og råvarer for hjemmebrygging, sier daglig leder Morten Krogh i Gulating i Fredrikstad.

Første franchise-butikken

– Åpningen av Gulating i Fredrikstad markerer åpningen av vår første franchisebutikk i Norge. Foruten egne ølutsalg forventer vi å åpne en rekke nye Gulating franchiseutsalg i løpet av det neste året. Vi har i løpet av et år etablert oss på syv strategiske steder i Norge og vi opplever at det norske ølpublikum ønsker utsalg med et så bredt utvalg av ulike ølsorter, sier daglig leder Rolf Ivar Skår i Gulating Bryggeri i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS