Quality Spa og Resort Norefjell World Ski Awards

Kåret til Norges beste skihotell

Quality Spa & Resort Norefjell er kåret til Norges beste skihotell i 2015 av World Ski Awards. Vinneren, som stemmes frem av reisebyråer og skituristene selv, mottok prisen i Kitzbühel i Østerrike lørdag kveld.   

Publisert

Fra utdelingen i Østerrike lørdag kveld.

Kampen om å bli Norges beste skihotell stod mellom Dr Holms Hotel, Fleischer’s Hotel, Park Inn Trysil Mountain Resort, Radisson Blu Resort Trysil, Radisson Blu Lillehammer Hotel og Thon Hotel Skeikampen.

Etter avstemming blant reisebyråene og skituristene selv var det Quality Spa & Resort Norefjell som trakk det lengste strået.

– En viktig anerkjennelse

Quality Spa & Resort Norefjell.

– Dette er en viktig anerkjennelse av den fantastiske innsatsen alle på hotellet legger ned hver eneste dag for gjestene våre, sier Anne Rustberggard Varden, administrerende direktør ved Quality Spa & Resort Norefjell i en pressemelding.

– Gjestene våre reiser mye og har høye forventninger til skiopplevelsen på fjellet. Både når det gjelder ski- og hotelltilbudet. Vi er spesielt stolte av å vinne prisen to år på rad, noe som viser at vi klarer å opprettholde et høyt nivå over tid, sier Varden videre.

Kombinasjon

Fra spaavdelingen.

Quality Spa & Resort Norefjell ligger halvannen time fra Oslo, med Norefjell Skisenters 28 alpinbakker og milevis med langrennsløyper utenfor døren.

– I tillegg har vi fantastiske spafasiliteter. Kombinasjonen av ski, friluftsliv, spa og velvære er svært viktig for gjestene våre. Nå gleder vi oss til vintersesongen og til å ønske nye og tidligere gjester velkommen til fjells, sier Varden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS