Nespresso Paris5.jpg

Nespresso åpner i Strømmen Storsenter

I dag, fredag 6. november åpner Nespresso Boutiquepå Strømmen Storsenter, som blir den femte i Norge. Nespresso-sjef Geir Kronbæck har høye forventninger til nyetableringen på Norges største kjøpesenter.

Publisert

I dag åpner Nespresso Boutique på Strømmen Storsenter. (Illustrasjonsfoto)

– Strømmen Storsenter har svært sentral beliggenhet, og en kundestrøm fra hele Romerike. Vi har opplevd et stort påtrykk fra kunder om å etablere oss i området, og endelig kan vi tilby Nespresso Club-medlemmer nord for Oslo en egen Boutique, sier Norgessjef i Nespresso, Geir Kronbæck i en pressemelding.

Femte i Norge

Strømmen Storsenter, som nylig ble kåret til «Årets kjøpesenter i Norge», får Norges femte Nespresso Boutique. Konseptet finnes allerede i Stavanger, Bergen, Oslo og Sandvika.

– Nespresso Boutiquepå Eger i Oslo vil forbli den største, men vi har ambisjoner om at salget i Strømmen skal kunne overgå Bergen og Stavanger og på sikt nå samme nivå som Sandvika, sier Kronbæck.

14 ansatte

Butikksjef for Nespresso BoutiqueStrømmen er Martina Stroda, som får seks heltidsansatte og åtte deltidsansatte. Alle ansatte må gjennom omfattende kaffe og servicetrening for å jobbe med kaffeanbefalinger i butikken.

Stor interesse for pop-up butikk

Nespresso har allerede testet interessen i regionen, etter å ha drevet en egen pop-up butikk på Strømmen Storsenter i snart ett år. Nå pakkes den midlertidige butikken ned, til fordel for større og permanente lokaler.

– Nespresso Boutique er en etablering som er helt i tiden, og i trå med vår strategi om å knytte til oss kjente merkevarekonsepter du ikke finner så mange steder i Norge. Nespresso Boutique er del av satsingen mot å gi en stadig mer spennende shoppingopplevelse for kundene, sier senterdirektør på Strømmen Storsenter, Per Kristian Trøen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS